Ako vybrať štýlové a krásne šaty podľa postavy?

Ako vybrať štýlové a krásne šaty podľa postavy?

Dámske šaty dnes zakúpite pre akýkoľvek typ postavy. Či už ste vysoká, alebo nízka, chudá alebo plnoštíhla – krásne šaty si môžete dopriať, nech ste akákoľvek. Tak ako štíhle ženy, aj moletky majú čoraz viac možností vo výbere krásnych šiat na akúkoľvek príležitosť. Napriek tomu platí, že isté strihy pristanú postave viac a iné menej. Zistite, ako si vybrať správne šaty podľa typu postavy.

Šaty pre postavu jablko a hruška

Oblečenie a šaty pre postavy typu jablko a hruška by malo byť rafinované. V prípade týchto postáv je dôležité, aby šaty prekryli všetky nedostatky a zvýraznili dominanty týchto typov postáv. Pre postavu v tvare jablka je vhodné zvoliť šaty voľného strihu. Ideálne sú šaty, ktoré splývajú od oblasti hrudníka, aby zakryli oblejšie bruško. Vyskúšať môžete napríklad pletené šaty. Ak máte väčšie prsia, neskrývajte ich. Lepšou voľbou sú šaty s vkusným Véčkovým či preloženým výstrihom. Šaty vždy vyberajte s ohľadom na vaše pohodlie a komfort. Žena, ktorá sa v šatách cíti príťažlivo sama pred sebou bude vyžarovať krásu aj navonok.

Pre postavy typu hruška sú ideálnou voľbou šaty Áčkového strihu, teda šaty s Áčkovou sukňou, prípadne i korzetovým horným dielom. Keďže postava typu hruška sa vyznačuje výraznejšími bokmi, je vhodné celkový outfit voliť v svetlejších farbách hore a tmavších dole. Svetlá blúzka, košeľa, sveter či tričko v kombinácií s tmavými nohavicami, legínami či rifľami sadnú postave v tvare hrušky najlepšie.

Šaty pre štíhle a vysoké ženy

Možno vás to prekvapí, no i štíhle a vysoké ženy môžu mať problém s výberom vhodných šiat, ktoré najlepšie ukážu postavu. V prípade štíhlych a vysokých žien je ideálne voliť šaty dlhého a úzkeho strihu. Zároveň, v prípade štíhlej postavy sú vhodné i mini šaty, ktoré zvýraznia štíhle nohy či vkusné overaly, ktoré taktiež zvýraznia postavu a dodajú outfitu potrebný glanc. Nebojte sa nových vecí a vyskúšajte mierne extravagantnú blúzku z jemne priesvitného materiálu, ktorá rafinovane ukáže vaše ladné krivky. Ak ste skôr športový typ a máte rada svoje pohodlie, vyskúšajte oversize šaty. Tie dokonale pristanú každej štíhlej a vysokej žene.

Šaty je v každom prípade ideálne spojiť i s vhodnými doplnkami, napríklad výraznou kabelkou, ruksakom, topánkami či náušnicami. Doplnky sú dôležitou i praktickou súčasťou každého outfitu. V našom internetovom obchode Talianka nájdete jedinečné a módne kúsky od renomovaných talianskych výrobkov. Oblečenie, šaty i doplnky si môžete jednoducho objednať z pohodlia vášho domova a v prípade akýchkoľvek otázok nás neváhajte kontaktovať.

Františkánska 7583 /7 91701 Trnava
tel.: +421908113396

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888