Už ste skúsili antistres obuv?

Už ste skúsili antistres obuv?

Krásne topánky nie sú pohodlné. Aspoň tak hovorí legenda. Skúšali ste však už antistres obuv? Antistres topánky nielenže výborne vyzerajú, ale aj v nich vydržíte v pohodlí po celý deň. Antistresová obuv - sú ľahké, flexibilné a štýlové topánky s optimálnou absorpciu nárazov na rôznych povrchoch. Ako už názov napovedá, antistres obuv podporuje nohu v každom ohľade a neprivádza ju svojim diskomfortom do stresu.

Priekopník antistres obuvi

Priekopníkom antistres obuvi na trhu je pôvodom nemecká značka, ktorá dnes sídli vo Švajčiarsku. Spoločnosť Rieker sa venuje výrobe topánok od roku 1874, dnes už piatou generáciou. Od svojho začiatku sa do sveta módy snaží prinášať stále niečo nové, pričom kladie dôraz nielen na elegantný dizajn, ale najmä pohodlie a funkčnosť, ktoré ich topánky prinášajú.

Antistres obuv a jej tajomstvo

Tajomstvo antistresovej obuvi sa skladá z niekoľkých zložiek. Antistres obuv je prekvapivá nezvyčajnou ľahkosťou a maximálnou flexibilitou, na ktorú je človek väčšinou zvyknutý pri športovej obuvi, a nie pri topánkach s jednoduchým a moderným dizajnom. Konštrukcia antistres topánky navyše poskytuje dostatočný priestor pre celodennú záťaž na chodidlo. Ľahkosť, flexibilitu a konštrukciu dopĺňa vlastnosť topánky, ktorá dokáže optimálne absorbovať nárazy po rôznych povrchoch počas celodennej chôdze.

Rozdiel medzi antistres obuvou a športovou obuvou

Dá sa povedať, že antistres obuv je mixom elegantných topánok so športovými topánkami s prímesou barefoot (z ang. prekladu: bosá noha) trendom. Antistres obuv je však odlišná od športovej obuvi ako dizajnom, tak aj spomenutou konštrukciou. Športová obuv je navrhnutá na vysoký, ale krátkodobý výkon. Úžitkovosť týchto topánok sa neposudzuje podľa športových výkonov, ale celodenného pocitu. Antistres obuv Rieker sa zameriava na celodenné nosenie v rôznom počasí, bez akýchkoľvek nepríjemných následkov, ktoré sa na nohách zvyknú prejavovať najmä blížiacim sa večerom.

S ľahkosťou ďalej zájdeš

Komponenty a materiál antistres obuvi tvoria výsledok topánky, ktorá je ľahká a pohodlná počas celého dňa. Svojou konštrukciou sú vhodné aj pre ľudí so širším chodidlom alebo aj s vybočenými palcami na nohách zvaným hallux valgus.

V dizajne je sila

Antistres obuv Rieker sa nebojí aj náročnejších zákazníkov, ktorých vníma ako výzvu. Počas celej svojej existencie hľadá spôsoby ako zákazníka v dobrom prekvapiť a po každé mu priniesť niečo nové. Vo svojej obuvi tak snúbi unikátny vzhľad, kvalitný materiál a jedinečné vlastnosti, ktoré dnešný vyťažený človek od topánok očakáva. S antistresovou obuvou zvládnete byť celý deň v pohybe bez boľavých následkov. A nezáleží od toho či je to v meste, kancelárií, v zlom počasí či v lese, Rieker myslí na každú situáciu, ktorá moderného človeka môže počas dňa stretnúť.

Ulica Roľníckej Školy 1 94501 Komárno
tel.: +421357900456

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888