Prečo si zvoliť handmade dámske oblečenie?

Prečo si zvoliť handmade dámske oblečenie?

S rozvojom módneho priemyslu vzniklo množstvo firiem, ktoré ponúka dámske oblečenie za výhodné ceny, no v zhoršenej kvalite. V poslednom čase sa ale do popredia dostáva minimalistická móda a rozmach lokálnych dizajnérov dámskeho oblečenia. Aké výhody má dámske oblečenie od lokálnych dizajnérov a prečo je minimalizmus dôležitý pre súčasnú spoločnosť? Prečítajte si v našom článku.

Prečo sa dámske oblečenie od lokálneho výrobcu oplatí

Dámske oblečenie, ktoré si zakúpite u lokálneho výrobcu sa oplatí hneď z niekoľkých dôvodov. Prvým je kvalita daného materiálu. Aj napriek často vyššej cene oproti klasickým odevným reťazcom sa viete na dámske oblečenie, ktoré je poctivo ušité lokálnymi výrobcami, spoľahnúť. Okrem jeho pôvodu a kvalitnej výroby máte tiež istotu férového prístupu k zamestnancom a celého procesu distribúcie dámskeho oblečenia.

Pri väčších firmách či odevných gigantoch sa stáva, že dámske oblečenie šijú a pripravujú chudobní ľudia v zhoršených pracovných podmienkach a za mizernú plácu. Podporovať takýto biznis s oblečením sa mnohým zdá nesprávne a preto čoraz častejšie siahajú po nohaviciach, kabátoch či šatách od lokálnych výrobcov. Týmto spôsobom je tiež možné podporiť svojho známeho, kamaráta či umelca, ktoré tvorba sa vám páči a taktiež i slovenskú ekonomiku.

Minimalizmus kraľuje

Okrem všetkých vyššie uvedených výhod je dámske oblečenie od lokálnych výrobcov a dizajnérov vždy jedinečné, originálne a nezameniteľné. Tí, ktorí dámske oblečenie vyrábajú lokálne, vkladajú do svojej práce aj kúsok seba a svojho sveta. Každý kúsok je ručne opracovaný a jedinečný. Ak sa túžite odlíšiť, vyniknúť a prezentovať sa originálne, takéto dámske oblečenie je pre vás vhodnou voľbou.

Minimalizmus v móde znamená, že sa pri dámskom oblečení kladie dôraz na kvalitu, nie na kvantitu oblečenia. Je to životný štýl, ktorý vás smeruje k vlastneniu skôr menšieho počtu kabátov, šiat či doplnkov, než vlastniť plné skrine oblečenia. Takýto spôsob života je ekologický a jednoduchší. Ak pocítite potrebu doplniť váš šatník o nejaké dámske oblečenie, môžete si zadovážiť nejaký nový kúsok, alebo vyskúšať obľúbené výmeny oblečenia, ktoré prebiehajú v mestách po celom Slovensku.

Hľadáte dámske oblečenie, ktoré vás definuje a sadne vám ako uliate? Tak neváhajte a prezrite si sortiment La Buď fashion. Ponúkame vám dámske i detské oblečenie na rôzne príležitosti. Nájdete u nás kabáty, teplákové komplety, sukne, šaty, nohavice i doplnky do vlasov. V prípade záujmu neváhajte navštíviť náš internetový obchod alebo nás kontaktovať.


Fatranská 85 03854 Šútovo
tel.: +421907272820

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888