Ako elegantne prekryť bazén?

Ako elegantne prekryť bazén?

Aktívny život, voda, slnko a oddych – to všetko je váš súkromný bazén. Tu si užívate luxusnú časť vášho bývania. Tu oddychujete a nechcete byť ničím rušení. Pre tieto hodnoty bolo vytvorené unikátne bazénové prekrytie, ako luxusný doplnok vašej záhrady, ktorý podčiarkuje exkluzívny štýl bývania a prináša komfort využitia bazénov. Posuvný kryt v podobe terasy je možnosťou, ako veľmi elegantne a zároveň funkčne bazén zastrešiť.

Terasové bazénové prekrytie – najnižšie prekrytie na trhu

Základnou hodnotou terasového bazénového prekrytia je jeho pochôdznosť. Môžete naň umiestniť napríklad záhradný nábytok a využívať ho tak ako plnohodnotnú terasu. Nízky profil nijako nenarúša výhľad. S týmto riešením sa stáva priestor vášho bazénu využiteľný po celý rok. V otvorenom stave bazén získa exkluzívnu terasu. V zatvorenej polohe sa rozšíri váš pozemok o plochu bazénu. Terasové bazénové prekrytie je jednoducho inštalovateľné. Či už ide o novostavbu alebo rekonštrukciu už existujúceho bazéna, tieto prekrytia sa dokážu prispôsobiť rôznorodým typom bazénov a ľubovoľným povrchom terás. Posun prekrytia je zabezpečený motorom s komfortným ovládaním. Hlavnou devízou je bezkonkurenčné uzavretie bazénu. Cez prekrytie bazéna nie je možné dostať sa do priameho kontaktu s vodnou hladinou.

Poznáte výhody terasového bazénového prekrytia?

Pre bazénové prekrytie sú v ponuke tie najlepšie izolačné vlastnosti na trhu, ktoré vám prinesú finančné úspory pri vykurovaní bazénu a zníženú produkciu CO2. Navyše vám predĺžia sezónu kúpania, pretože voda bude dlhšie teplejšia. V terasovom bazénovom prekrytí je integrovaná tepelnoizolačná a hydroizolačná vrstva, ktorá zaistí, aby všetok prach, dažďová voda a iné nečistoty neprenikli do vášho bazénu. Všetky prvky konštrukčného riešenia sú navrhnuté tak, aby mali mimoriadne dlhú životnosť a ich prípadný servis bol ľahko dostupný. Samozrejmosťou je jednoduchá recyklovateľnosť a zdravotná nezávadnosť použitých materiálov. Z estetického hľadiska ide o elegantné a pohľadovo atraktívne riešenie bazénového prekrytia. Návšteva alebo okoloidúci ani nemusia vedieť, že sa pod doskami skrýva bazén.


Spoločnosť POOLWALK, s.r.o. ponúka exkluzívne terasové zakrytie bazéna, ktoré je bezpečne, pochôdzne a na diaľkové ovládanie. Poskytujeme kompletný servis priamo od výrobcu. Naši architekti vám spracujú návrh riešenia s vizualizáciami presne podľa vašich predstáv. Vyvíjame, vyrábame a montujeme prekrytia na jednom modernom pracovisku. Tým vám vieme zaručiť najvyššiu možnú kvalitu , rýchly a bezproblémový servis prekrytia. Rovnako vám vieme ponúknuť vytvorenie zákazkového riešenia presne podľa vašich potrieb. V prípade otázok a konzultácií o možnosti spolupráce nás neváhajte kontaktovať.


Landererova 6 81109 Bratislava I
tel.: +421907489571

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888