Zimné záhrady zväčšia váš obytný priestor a zaručia jedinečný dizajn vášho bývania

Zimné záhrady zväčšia váš obytný priestor a zaručia jedinečný dizajn vášho bývania

Zimné záhrady rozšíria váš obytný priestor a pomôžu vám dosiahnuť jedinečný dizajn bývania. Naša spoločnosť - zaskleniebalkonov.sk sa špecializuje a realizácie zimných záhrad, ktorých dizajn vám radi pomôžeme prispôsobiť vašim požiadavkám.

Prečo sa rozhodnúť pre jedinečné zimné záhrady?

Zimné záhrady poskytujú jedinečný dizajn a zároveň rozšíria váš obytný priestor. Kým kedysi boli zimné záhrady používané na pestovanie kvetín, ovocia či zeleniny počas zimných mesiacov alebo na pestovanie exotických plodín počas leta, dnes sú možnosti ich využitia naozaj všestranné. Navyše, zimné záhrady sú jedinečným dizajnovým doplnkom. V ich priestore sa budete cítiť príjemne. Nakoľko je priestor zimných záhrad presklený, poskytujú dokonalý relax s výhľadom.

Zimné záhrady môžete umiestniť takmer kamkoľvek. Obľúbené je najmä ich prepojenie s kuchyňou či obývacou izbou alebo prepojenie so záhradnou terasou. Zakaždým budete chránení pred vonkajšími zmenami počasia, ako napríklad dažďom, vetrom či snežením.

Aké je využitie zimných záhrad?

Zimné záhrady prinášajú naozaj všestranné využitie. Vytvoriť si v nich môžete príjemnú oázu na relax s kvetinovou výzdobou a dostatočnou slnečnosťou počas dňa alebo sa rozhodnúť využiť zimnú záhradu ako súčasť vášho bývania. Zo zimnej záhrady môžete vytvoriť herňu, spoločenskú miestnosť či pracovňu, posilňovňu alebo miestnosť pre deti.

Spravidla platí, že zimé záhrady stačí pekne zariadiť a prispôsobiť ich dizajn a veľkosť individuálnym potrebám bývania. Pokiaľ váš dom či byt neumožňuje realizáciu zimnej záhrady, rozhodnúť sa môžete pre zasklenie terasy či zasklenie balkóna. Zimným záhradám a zasklievaniu dokonale rozumieme. Radi pre vás pripravíme riešenie na mieru vašich potrieb. Neváhajte nás kedykoľvek kontaktovať. Pozrite si tiež našu galériu realizovaných prác a projektov.

SNP 1427 /7 01707 Považská Bystrica
tel.: +421905129651

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888