Údržba záhrad – zverte záhradu do správnych rúk

Údržba záhrad – zverte záhradu do správnych rúk

Správna údržba záhrad zaberie pomerne veľa času. Zverte ju do rúk skúseným odborníkom z IP TRADE Services z Bratislavy. Postaráme sa, aby vaša záhrada dotvárala charakter a atmosféru celého priestoru a vhodne dopĺňala vašu nehnuteľnosť.

Údržba záhrad v réžii profíkov

Čo zahŕňa údržba záhrad? Pravidelné kosenie trávnika, ktorý sa začne podobať kobercu aj zastrihávanie zelene, ktorá bude nielen esteticky dokonalá, ale aj bezpečná. Nehrozí nebezpečné vytŕčanie konárov. Údržba záhrad v našej réžii pozostáva aj z vyčistenia chodníkov ručným alebo strojovým zametaním, čo taktiež prispeje k ich vyššej bezpečnosti (eliminácia rizika pošmyknutia na opadanom lístí, spadnutom konári a pod.). O vašu záhradu sa dobre postaráme počas celého roka, teda aj v zimných mesiacoch, kedy sú chodníky a zeleň pod snehovou prikrývkou či v mrazivom opojení. V takomto období je údržba záhrad zameraná obzvlášť na zjazdnosť a prejazdnosť pozemných komunikácií, a to vrátane parkovísk či ciest. Zaistíme odhŕňanie snehu aj kvalitný posyp proti poľadovici.

Pomôžeme s údržbou záhrady aj upratovaním interiéru

Údržba záhrad si vyžaduje nielen skúsený pracovný tím, ale aj profesionálnu a kvalitnú techniku. Tú si prinesieme so sebou. Vy sa o nič nemusíte starať. Stačí nám zavolať, príp. napísať e-mail, alebo sa zastaviť v našej kancelárii v Bratislave. Na presnom termíne a rozsahu prác sa zaiste dohodneme. Zakladáme si na prvotriednej práci, zodpovednom prístupe, flexibilite a diskrétnosti. Dodáme, že medzi nami poskytované služby nepatrí len údržba záhrad (obzvlášť v Bratislave a okolí). Taktiež sme skúsená a spoľahlivá upratovacia služba so zameraním na upratovanie kancelárií a upratovanie bytových domov. Zabezpečujeme aj čistenie komunikácií a podláh v garážach, halách a podobných priestoroch. Sme experti aj na výškové práce (umývanie fasád a okien, čistenie žalúzii a žľabov, odhŕňanie snehu a zimnej námrazy so striech a i.). V prípade otázok nás neváhajte kontaktovať.

Račianska 1512/41 83102 Bratislava III
tel.: +421911668028

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888