Pergoly – tie by vám na záhrade rozhodne nemali chýbať

Pergoly – tie by vám na záhrade rozhodne nemali chýbať

Pergoly sú nie len skvelým dizajnovým doplnkom do každej záhrady, ale aj jedinečným funkčným vybavením, ktoré oceníte celoročne. Pergoly sú využívané najmä v lete. Vybrané modely však môžete využívať v každom ročnom období. V našej ponuke na webstránke k-mont.sk nájdete pergoly rôznych dizajnov a farebných prevedení.

Prečo sa rozhodnúť pre kvalitné pergoly?

Pergoly – to je pohodlie na záhrade či už vonku poprcháva alebo svieti prudké slnko. Rannú kávu či večernú šálku kávy si vďaka pergolám môžete vychutnávať každý deň bez toho, aby vás vyrušovalo prudké slnko. Nami ponúkané pergoly sú navrhnuté tak, aby zabezpečili dostatočné tienenie. Samozrejmosťou je aj ich moderný dizajn, ktorý radi prispôsobíme vašim požiadavkám.

Pergoly pre vás vyrábame v Košiciach - čiže sú slovenským výrobkom najvyššej kvality. Okrem výroby pergol vám ponúkame aj spoľahlivé garážové brány, posuvné brány, ako aj klasické brány či ploty a oplotenie na mieru vašich požiadaviek. Radi pre vás pripravíme aj kompletnú ponuku zahŕňajúcu viaceré nami ponúkané produkty tak, aby spolu ladili a tvorili jednotný dizajn.

Aké je hlavné využitie pergol?

Pergoly dozaista oceníte na vašej záhrade. Ich inštalácia je však možná aj na iných miestach určených na relax či trávenie voľného času. Veľmi obľúbené sú napríklad na záhradných chatkách, chalupách či v prázdninových sídlach. Okrem súkromných priestorov je možné pergoly využívať aj v rôznych verejných priestoroch alebo v hoteloch či v reštauráciách a kaviarňach. Obľúbené sú aj vo firemných priestoroch a parkoch.

Ako sa hovorí, kvalitné pergoly by nemali chýbať na žiadnej záhrade. Či už vo verejných alebo v súkromných priestoroch, pergoly sú zakaždým jedinečným dizajnovým a funkčným doplnkom. V prípade záujmu o pergoly na mieru nás neváhajte kontaktovať alebo navštíviť našu pobočku v Košiciach. Sme tu pre vás.

Vranovská 12474/12 08006 Prešov
tel.: +421517764379

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888