Letničky ako ozdoba vašej záhrady

Letničky ako ozdoba vašej záhrady

Elegantné a pestrofarebné letničky sa stanú nádhernou živou dekoráciou každého záhonu či záhrady. Ich výhodou je, že sa rozrastú za pomerne krátky čas. Aj preto sú letničky mimoriadne populárne. V Agri Special ponúkame obrovský výber týchto úchvatných kvetín rozmanitých druhov a farieb.

Letničky vyniknú samostatne aj v kombinovaných výstavbách

Letničky – ako to už z názvu vyplýva – sú najkrajšie v letných mesiacoch, kedy vítajú slnečné lúče svojimi otvorenými lupienkami. Svojich majiteľov obdarovávajú hneď dvakrát, najprv svojou estetikou a krásou, a následne aj vôňou, ktorá úžasne prevonia celý interiér, zimnú záhradu či altánok. Letničky rastú pomerne rýchlo a pekne vyniknú v samostatných kvetináčoch aj v kombinovaných výstavbách, predzáhradkách, záhradách, záhonoch či kvetinových ostrovčekoch. Sú častou kvetinovou voľbou aj pri otázke lemovania chodníkov. Letničky totiž vynikajú bohatou nádielkou kvetov v rozličných veľkostiach, ktoré ozdobia každý exteriér aj vnútorné priestory.

Nenáročnosť letničiek

Letničky štandardne kvitnú počas leta a na začiatku jesene, niektoré druhy vydržia až do prvých mrazov. Záhradkári si ich obľúbili pre nenáročnosť pôdy, zálievky a starostlivosti. Každopádne, ako väčšina kvetov, tak aj letničky potrebujú teplo, svetlo, primeranú výživu a pravidelnú závlahu. Nič nepokazíte ani občasným prihnojením a odporúčané je aj odstraňovanie odkvitnutých kvetov. Navyše, letničky sú ideálnou voľbou pre záhradkárov, ktorí radi experimentujú sa každoročne skúšajú novú skladbu rastlín. V našej ponuke nájdete letničky s vynikajúcou koreňovou sústavou, ktoré sú odolnejšie voči stresovým podmienkam ako chlad, sucho či nedostatok živín. Nech už dáte prednosť dáliám, petúniám, surfíniám, verbenám či iným letničkám, vaša záhrada bude hýriť úchvatnou farebnosťou. Obľúbené sú aj trvalky či muškáty, ktoré taktiež tvoria súčasť nášho kvetinového sortimentu. Celú ponuku nájdete na agrispecial.sk.

Jarková 6 94651 Nesvady
tel.: +421918756069

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888