Dokonalá záhradná dekorácia

Dokonalá záhradná dekorácia

Viete prečo je záhradná dekorácia potrebná? K peknej záhrade už dnes nestačí len záhradný bazén, ratanové sedenie a obrovský gril za tisíc eur. Záhradu je potrebné aj vedieť skrášliť dekoráciami, tak, ako to robíme, aj v interiéri. Ktoré záhradné dekorácie sú však tie najlepšie a najkrajšie? Dokážeme si ich vybrať sami alebo je lepšie prenechať to na odborníkov? Máme pre vás tip. Spoľahnite sa na svoju fantáziu.

Tri tipy pre záhradnú dekoráciu

Záhrada už dávno nie je iba miestom, kde sa pestuje ovocie a zelenina či rastú stromy a kríky. Keď sa dnes povie záhrada, každého okamžite napadne ratanové sedenie s grilovacou súpravou. Pohodlné sedenie a miesto pre grilovanie však nie je všetko. Dôležitou súčasťou exteriéru je záhradná dekorácia, ktorá má rôzne tvary, farby aj veľkosti. Aký typ záhradnej dekorácie by sme si, teda mali vybrať? Originálnou záhradnou dekoráciou je určite aj plastová veža, ktorá býva zložená z troch nádob. Do nich si môžeme nakombinovať množstvo rastlín, ktoré pri kvitnutí hýria svojimi farbami.

Zabudnite na klasické kvetináče na rastliny. Portfólio kvetináčov je dnes naozaj obrovské. Okrúhle, štvorcové, z ťažkých a pevných materiálov ako aj z ľahkých plastov. Farebné aj priesvitné. Jednoducho záhradu si skrášlite naozaj zaujímavými záhradnými dekoráciami. Vhodným dekoračným tipom sú aj rôzne typy osvetlenia záhrady. Tie bývajú stále viac obľúbené, a to aj bez rozdielu či sa jedná o svetlá napojené na elektrickú energiu alebo solárne. Fantázii sa medze nekladú a pestrofarebnosť svetiel urobí aj z obyčajnej záhrady dokonalé miesto na oddych.

Záhradná dekorácia ako dôležitá súčasť exteriéru

Či je alebo nie je záhradná dekorácia dôležitou súčasťou exteriéru je na rozhodnutí každého z nás. Je však podstatná pre celkový dizajn záhrady a jej priľahlých priestorov. Bez rôznych dekoračných doplnkov by bola záhrada len obyčajným miestom bez duše. Pre tých z vás, ktorí máte dostatok fantázie a predstavivosti je zariaďovanie nielen interiéru, ale aj exteriérovej časti doslova brnkačka. Dokážete si veľmi rýchlo pospájať rôzne záhradné dekorácie a záhradné doplnky tak, aby vytvorili dokonalý celok. Aj v tomto prípade však platí, že menej je viac. Nie je potrebné si záhradu zapratať množstvom rôznorodých dekorácií. Aby sa z prekrásnej záhrady nestal nakoniec cirkus Humberto.

Záhradné doplnky a dekorácie je vhodné si vybrať u tých, ktorí sú v tejto oblasti takpovediac doma. Vyberte si ich z pohodlia svojho domova na stránke u Ing. Miroslavy Královičovej Petržalovej, ktorá prevádzkuje zásielkový obchod so záhradným materiálom a doplnkami.


Brezina 401 /21 90843 Čáry
tel.: +421908955405

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888