Pergoly z dreva sa postarajú o dokonalé spojenie s prírodou

Pergoly z dreva sa postarajú o dokonalé spojenie s prírodou

Pergoly majú hneď niekoľko jedinečných benefitov, ako záhradné tienenie ich môžete využívať celoročne. Či už vonku prší alebo svieti prudké slnko, pergola sa postará o vašu bezpečnosť a pohodlie. Ranné popíjanie kávy či poobedná šálka čaju vonku na vašej záhrade môže byť vďaka dreveným pergolám realitou počas celého roku. Drevené pergoly sú trvácne a vyrobené z kvalitného dreva, tešiť sa preto môžete aj na jedinečný kontakt s prírodou každý deň.

Aké benefity prinášajú pergoly z dreva?

Pergoly z dreva vás hneď na prvý pohľad očaria svojou krásou a jedinečnosťou. Práve kvalitné drevo je materiálom, s ktorým sa k prírode priblížite o niečo viac i ak žijete v meste či na mestskom sídlisku. Drevo dýcha prírodou a drevené pergoly sú toho skvelým príkladom. Ideálnym riešením je drevené pergoly oživiť rastlinami či kvetinami, ktoré vašej pergole dodajú unikátny dizajn.

Drevo je zároveň trvácnym materiálom, ktorý pri správnej úprave a vhodnom zaobchádzaní vydrží slúžiť dlhé roky. Pri výbere pergol je dôležité vybrať si tie, ktoré sú vyrobené z kvalitného dreva vhodného pre použitie v exteriéroch. Pokiaľ hľadáte riešenie pre váš záhradný dizajn, skombinujte drevený pergol i s dreveným altánkom. Táto kombinácia v identickom dizajne bude pôsobiť efektívne a zároveň z nej budete mať radosť počas celého roku.

Pergoly vám poskytnú počas letných mesiacov tienenie, ktoré oceníte najmä s príchodom slnečných dní. Počas jari či jesene vás drevené pergoly ochránia pre silným vetrom, ale i dažďom či miernym snežením počas zimy. Priateľov či rodinných známych tak budete môcť k sebe na návštevu či šálku kávy na terase pozvať kedykoľvek.

Prečo si vybrať pergoly z kvalitných materiálov?

Pergoly je potrebné vyberať s dôrazom najmä na použitý materiál. Pravdepodobne ich plánujete využívať dlhodobo, a preto by pri výbere nemala byť rozhodujúca len cena, ale najmä kvalita a dlhoročná výdrž materiálu. Ak túžite po unikátnom dizajne pre vašu pergolu, je viac než vhodné kontaktovať spoločnosť, ktorá vyrába pergoly na mieru.

Pergoly sú najčastejšie vyrábané z hliníka, železa a dreva. Výhodou drevených pergol je ich jedinečný dizajn a už na prvý pohľad príjemná atmosféra, ktorou vám budú robiť radosť každý deň. Čo vás asi zaujíma najviac je najmä kvalita drevených pergol a ich výdrž. Tu je potrebné zvoliť pergoly od spoľahlivého výrobcu z dreva, ktorý má s výrobou pergol dostatok skúseností a na ich výrobu používa vysokokvalitné drevo, ktoré je správne ošetrené. Drevené pergoly si nevyžadujú príliš náročnú starostlivosť ani časté čistenie. Avšak po niekoľkých rokoch používania je vhodné drevo opätovne ošetriť či premaľovať ochranným náterom.

Skúsenosti dedené z generácie na generáciu to je ŠINKO-DREVOVÝROBA s.r.o. z Jaroviec, ktorá nadväzuje na rodinnú tradíciu v tesárskej a stolárskej výrobe. Radi vám pomôžeme s návrhom a realizáciou drevených pergol ale i iných výrobkov z dreva podľa vašich predstáv. Neváhajte nás kedykoľvek kontaktovať. Sme tu pre vás.


Palmová 119 /25 85110 Bratislava V
tel.: +421905610834

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888