Zimné záhrady do každej záhrady

Zimné záhrady do každej záhrady

Zimné záhrady premenia vaše bývanie na jedinečné miesto, v ktorom si budete užívať každý okamih. Vďaka zimným záhradám dostane vaše bývanie celkom nový zaujímavý nádych a chvíle záhradnej pohody si budete môcť užívať i s príchodom chladných mesiacov. Zimné záhrady krásne prepoja interiér vášho bývania s exteriérom. Či už bude svietiť slnko alebo pršať či snežiť, pohodlie zimnej záhrady si môžete vychutnávať kedykoľvek.

Ako môžete využívať zimné záhrady?

Zimné záhrady majú všestranné využitie, niektorí si ich zamilujú najmä kvôli pohodliu, ktoré prinášajú, iní zas ocenia možnosť pestovania kvetín či iných rastlín v zimných záhradkách počas celého roka. Zimnú záhradku môžete využiť na mnoho spôsobov naraz, taktiež o jej dizajne či veľkosti rozhodujete len vy. Skúsení profesionáli v oblasti zimných záhrad vám dokážu poradiť aká záhradka sa bude hodiť pre vaše bývanie a prispôsobiť jej dizajn i tvar vašim požiadavkám či budúcemu účelu využívania.

Čo môže byť lepšie než popíjať si rannú kávu a čaj na záhrade v akomkoľvek počasí? Pobyt na záhrade miluje takmer každý, vďaka zimnej záhrade môžete sedieť v príjemnom prostredí s rodinou či priateľmi aj keď sa obloha zatiahne a spustí sa dážď. Zimnú záhradu tak ocení i vaša rodina, priatelia či známi, ktorí budú u vás rozhodne radi tráviť ešte viac času než predtým.

Aká zimná záhrada sa hodí k vášmu domu?

Zimnú záhradu môžete umiestniť takmer ku každému rodinnému domu, chalupe či chatke, krásne prepojí priestor a bývaniu dodá nový zaujímavý šmrnc. Veľkou výhodu je i to, že zimná záhrada priestor opticky otvorí a do interiéru vpustí omnoho viac svetla, priestor tak bude pôsobiť otvorene a prievzdušne. Zimnú záhradu si dnes už môžete nechať skonštruovať na mieru podľa vašich predstáv, o jej veľkosti, tvare, farbe či dizajne rozhodujete len vy. Samozrejme, je vhodné jej montáž a realizáciu prenechať na odborníkov v oblasti zimných záhrad, avšak nebojte sa s nimi prekonzultovať každý detail vašej záhradky či navrhnúť vlastné riešenie podľa vašich predstáv.

Najdôležitejšie je aby ste sa v zimnej záhrade cítili príjemne a radi v nej trávili voľné chvíle. Zimná záhrada vám má robiť radosť. Pokiaľ ste milovníci kvetín nebojte sa ich umiestniť do zimnej záhrady, dariť sa im bude vďaka priaznivým podmienkam a teplote celoročne. Pokojne sa vyhrajte i s farbami a architektonickým návrhom, ktoré záhrade dodajú jedinečný moderný vzhľad.

Naša firma ALUSAPRO s.r.o. sa venuje výrobe, poradenstvu a realizácii zimných záhrad či už sezónnych, alebo celoročne obývateľných záhrad po celom Slovensku, a tiež v zahraničí. Používame systémy PONZIO a CORTIZO. Povrchovú úpravu vieme dodať v niekoľkých možných štruktúrach, ako sú farby RAL, DREVODEKOR, FAREBNÝ ELOX. Sklené výplne používame od jednoskiel cez bezpečnostné, až po izolačné trojsklá. V prípade akýchkoľvek otázok či záujmu o naše služby nás neváhajte kontaktovať.


Štefánikova 1408 /58 90501 Senica
tel.: +421911348748

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888