Ortopedická obuv vyrieši vaše problémy s chôdzou

Ortopedická obuv vyrieši vaše problémy s chôdzou


Problémy s chôdzou môžete mať od narodenia, alebo ich nadobudnete počas života. Ortopedická obuv vám pomôže s ťažkosťami, ktoré máte počas pohybovania. Vďaka nej vyriešite aj niektoré chronické bolesti, ktoré pretrvávajú už niekoľko rokov. Stačí vybrať ten správny typ podľa vašich komplikácií. Pri nakupovaní sa poraďte s odborníkom, ktorý vám presne povie, aká obuv je pre vás najvhodnejšia.

Ortopedická obuv na mieru

Kratšia noha, chronické bolesti a opuchy, deformity či plochá noha sa dajú veľmi jednoducho vyriešiť pomocou ortopedickej obuvi. V tom prípade je lepšie kúpiť si topánky priamo na mieru. Odborníci v zdravotníckych potrebách presne podľa vášho chodidla a problému pripravia originálny kúsok, ktorý vám uľahčí chôdzu a zmierni chronické problémy.

Topánky aj na predpis

Pre niekoho môže byť investícia do ortopedickej obuvi priveľmi veľká. Ak na to nemáte dostatočný rozpočet, poraďte sa s lekárom. V prípade určitých zdravotných problémov vám môžu takéto topánky predpísať a zdravotná poisťovňa vám následne časť z nich alebo úplne celú hodnotu preplatí.

Vyskúšajte najprv len vložku

Najčastejším dôvodom chronickej bolesti nôh bývajú ploché chodidlá. Na tie môžete mať rodinnú predispozíciu, môže sa vám to stať kvôli dlhodobému používaniu nevhodnej obuvi alebo kvôli zlému štýlu chôdze. V tom prípade vyskúšajte najskôr vložky, ktoré vám pomôžu rovnako ako ortopedická obuv. Už po krátkom čase pocítite veľkú úľavu.

Štýlovú ortopedickú obuv nájdete aj v lekárňach

Už dávno nie je pravidlom, že by bola ortopedická obuv nudná a pôsobila ako topánky starých rodičov. V lekárni, v obchode alebo v zdravotníckych potrebách nájdete krásne štýlové kúsky, ktoré môžu konkurovať modernej obuvi. Hodia sa k vášmu outfitu a pomôžete si i po zdravotnej stránke.

Vhodná aj pre detskú nôžku

Ortopedickú obuv vyrábajú už od najmenších veľkostí. Veľa detičiek má po narodení vrodené problémy, ktoré potrebujete odstrániť nielen pravidelným cvičením a rehabilitáciou, ale aj nosením správnej obuvi. Pomocou nej sa naučia správne kráčať a nôžka sa vráti do potrebnej polohy. Ortopedická obuv sa odporúča aj pre detičky na začiatky chodenia. Je totiž presne tvarovaná na nôžku, pomáha im zvyknúť si na správne kráčanie a ponúka im potrebnú stabilitu.

Spoločnosť Sanitas ZP sídli v Trebišove. Zaoberáme sa predajom zdravotných potrieb a pomôcok. Ponúkame tovar na lekársky predpis, ale aj voľnopredajné pomôcky a lieky. Pre pacientov máme v ponuke čo najmodernejšie produkty, aby sme im skvalitnili ich život. Pomôžeme vám s vašimi problémami a ústretovo spolu s vami budeme hľadať to najlepšie riešenie. V prípade akýchkoľvek otázok nás kontaktujte na uvedených telefónnych číslach.

M. R. Štefánika 33A 07501 Trebišov
tel.: +421566723225

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888