Airbrush makeup - čo to je, ako to funguje a prečo ho vyskúšať?

Airbrush makeup - čo to je, ako to funguje a prečo ho vyskúšať?

Airbrush makeup je obľúbenou metódou nanášania makeupu najmä u amerických vizážistov. Jedná sa o účinnú a bezdotykovú formu nanášania makeupu, ktorý ihneď zasychá a na tvár sa rozptýli rovnomerne. Výsledkom airbrush makeupu je dokonalá pleť s prirodzeným vzhľadom. Zistite, aké výhody ponúka airbrush makeup a prečo ho vyskúšať.

Ako funguje airbrush makeup?

Aibrush makeup je bezdotyková metóda nanášania makeupu. Pri airbrushingu sa makeup nanáša špeciálnou pištoľou, ktorá využíva silu vzduchu na sprejovanie makeupu v jemnej hmle. V pištoli sa vzduch zmieša s makeupom, tvoreným vodou a farebnými pigmentmi. Tie sa pri aplikácií airbrush makeupu rozptýlia v pridanej vode a následne priľnú na povrch pleti.

Oproti klasickému vydrží airbrush makeup viac ako 18 hodín bez nutnosti korekcie. Je to jediný typ makeupu, ktorý má takúto schopnosť, preto môžeme airbrush makeup označiť ako revolúciu vo vizážistickom priemysle. Airbrush makeup je často využívaný v prostredí showbiznisu.

Výhody airbrush makeupu

Airbrush makeup je odolný aj pri dotyku aj styku s vodou, potom či slzami. S airbrush makeupom máte istotu, že sa nezotrie, nerozmaže, nevybledne ani nestečie. Kým ho neodlíčite, bude zakrývať všetky nedokonalosti, rovnomerne držať a robiť vašu pleť krásnou. A to navyše až 18 hodín bez toho, aby boli potrebné korekcie.

Pri airbrush makeupe máte na výber rôznu intenzitu krytia – od transparentného až po maximálne krytie. Na pleť je airbrush makeup aplikovaný rovnomerne. Znamená to, že nevytvára fľaky, zbytočné nánosy a pleť je zjednotená bez pocitu zaťaženia. Airbrush makeup zároveň spoľahlivo prekryje všetky neželané nedostatky, akné či znamienka.

Ďalšou výhodou airbrush makeupu je bezkontaktná aplikácia. Vďaka tomu sa zamedzí kontaktu s rôznymi baktériami, ktoré sa bežne nachádzajú na štetcoch, hubkách či iných aplikátoroch. Keďže je airbrush makeup hypoalergénny a nekomedogénny, je vhodný aj pre citlivú pleť. Taktiež neobsahuje parabény, silikóny ani vône.

Vizážistka Oľga Čongrády vám ponúka profesionálny airbrush makeup v Bratislave. Okrem toho vám ponúkame vlasový styling na všetky príležitosti, svadobné či halloweenske líčenie a taktiež prekrytie neželaných tetovaní. Doprajte si krásne líčenie a zažiarte na svadbe, promóciách či plese. Vďaka dlhoročným skúsenostiam vám vytvoríme profesionálny makeup podľa vášho typu pleti. Neváhajte a kontaktujte nás ešte dnes.

Gercenova 5 85101 Bratislava V
tel.: +421903624666

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888