Artróza – poradíme vám, ako na ňu

Artróza – poradíme vám, ako na ňu

Sme tu pre vás. Poradíme vám ako na artrózu a jej liečbu. Artróza je jedným z najčastejších ochorení kĺbov. Jej typickým prejavom je takzvaná deštrukcia chrupavky. Prípadne sa tvoria kostné výrastky. Artróza prichádza s pribúdajúcim vekom. Náš Sun Medical vám však s liečbou pomôže.

Artróza a jej vznik

Je jedno, aké ste pohlavie. Artróza ľahko postihne aj mužov, aj ženy. Na vzniknutí artrózy sa podieľa niekoľko faktorov. Môžu to byť metabolické, genetické, biomechanické a tiež aj biochemické faktory, ktoré podmieňujú vznik artrózy ako takej. Nedostatok pohybu, nadváha a tiež porucha chôdze sú vhodnými predispozíciami pre vznik artrózy. Vieme vám artrózu rozdeliť na primárnu alebo sekundárnu. Keď sa jedná o primárnu artrózu nie je také zrejmé, prečo poškodenie nastalo. Sekundárna artróza býva podmienená úrazom alebo aj vrodenou chybou. Avšak radi tento problém vyriešime u nás v centre. Dokonca nepotláčajte ani bolesť kolena. S tou vám vieme tiež jednoducho pomôcť.

S artrózou sa nezahrávajte dlho, riešte ju ihneď

Nepodceňujte určite bolesti nôh alebo bolesti kolena či bolesti iných končatín vášho tela. Radšej sa zastavte u nás v Sun Medical. Vyriešime začínajúcu artrózu, osteoartózu, osteoporózu či športové a iné zranenia. Neignorujte varovné signály a nechajte sa ihneď vyšetriť. V začiatkoch artrózy vieme absolútne rýchlo a promptne pomôcť a zasiahnuť. Poskytujeme vám magneticko rezonančnú terapiu. Je to efektívna liečba, ktorá rieši základné príčiny ochorenia artrózy a bolesti kolena. Neváhajte sa na nás obrátiť ešte dnes. Radi vás obslúžime. Náš skvelý tím sídli v Leviciach na ulici A. Kmeťa 39. Stačí sa u nás objednať prostredníctvom emailového kontaktu alebo telefónneho čísla.

Kuzmányho 5513/13 93405 Levice
tel.: +421949677799

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888