Ochranná kombinéza – to je dokonalá ochrana počas práce

Ochranná kombinéza – to je dokonalá ochrana počas práce

Ochranná kombinéza sa postará o dokonalú ochranu počas práce. Kombinéza slúži predovšetkým pre zdravotnícky a laboratórny personál. Avšak, jej využitie je maximálne vhodné aj pri iných pracovných činnostiach. V našej ponuke na uvclampy.sk nájdete ochranné kombinézy na mieru vášho povolania.

Kde všade je ochranná kombinéza využiteľná?

Ochranná kombinéza je využiteľná v rôznych pracovných odvetviach, ktoré vyžadujú zvýšenú ochranu a bezpečnosť pracovníkov. Najčastejšie je ochranná kombinéza využívaná v zdravotníctve. Avšak, jej využitie je odporúčané aj na miestach, na ktorých je nevyhnutná antistatika a ochrana pred prachom, prachovými časticami, kvapalinami či znečistením.

Takýmito oblasťami je napríklad maliarstvo, likvidácia azbestu, murárstvo, zatepľovanie minerálnou vlnou, spracovanie dreva, demolačné práce, lakovanie áut a mnohé ďalšie oblasti. Zvýšená bezpečnosť a ochrana zdravia by mala byť pri práci na prvom mieste. Ochrannú kombinézu si preto môžete zakúpiť aj pre využitie pri prácach v domácnosti.

Pohodlie a zvýšená ochrana vďaka ochrannej kombinéze

Nami ponúkané ochranné kombinézy sú zárukou vysokej kvality za výhodnú cenu. Ochranná kombinéza vám zabezpečí pri práci pohodlie a maximálnu ergonómiu. Zároveň, umožňuje voľný pohyb bez obmedzenia a obávať sa nemusíte ani zvýšenej tepelnej záťaži pre váš organizmus. Kombinézy vám ponúkame vo viacerých veľkostiach od M až po XXXL, v závislosti od konkrétneho modelu.

Pre zvýšenú bezpečnosť odporúčame zakúpiť aj efektívne respirátory, germicídne žiariče a ďalšie ochranné pomôcky. V prípade otázok o výbere ochrannej kombinézy nás neváhajte kontaktovať. Pozrite si tiež našu ponuku v kategóriách uvc lampa, germicídny žiarič či čistička vzduchu. Ďalšie produkty pre ochranu vášho zdravia a čisté prostredie bez baktérií a vírusov nájdete na našom webe uvclampy.sk.

Nitrianska 1593 /2 01008 Žilina
tel.: +421903890155

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888