Vyberte si kvalitné dioptrické okuliare, ktoré zlepšia kvalitu vášho zraku

Vyberte si kvalitné dioptrické okuliare, ktoré zlepšia kvalitu vášho zraku

Kvalitné dioptrické okuliare zvýšia kvalitu vášho zraku. Zároveň, pomáhajú predchádzať jeho poškodeniu. Pokiaľ ste si všimli, že váš zrak sa postupne zhoršuje – kvalitné dioptrické okuliare by ste si mali zaobstarať čím skôr. Poradíme vám s výberom dioptrických okuliarov na mieru či už si potrebujete okuliare zadovážiť po prvý krát alebo potrebujete vymeniť staršie okuliare za nové.

Kedy je potrebné zakúpiť si dioptrické okuliare?

Zakúpiť si dioptrické okuliare by ste mali čím skôr v momente, keď si všimnete, že váš zrak sa zhoršil. Samozrejme, prvé kroky by mali viesť k odborníkovi či očnému lekárovi, ktorý skontroluje váš zrak. V našej očne ambulancii v Nových Zámkoch ochotne skontrolujeme a zmeriame váš zrak. Na základe výsledkov vám predpíšeme vhodné dioptrie na mieru.

Navštíviť nás môžete či už si potrebujete zakúpiť kvalitné dioptrické okuliare po prvý krát alebo potrebujete nanovo zmerať zrak či vymeniť staršie dioptrické okuliare za nové. Zároveň s našimi profesionálnymi prístrojmi určenými pre oftalmológiu dokážeme úspešne diagnostikovať a liečiť rôzne poruchy zraku. Dokážeme diagnostikovať šedý zákal či vykonať operáciu očí laserom, ktorá vám prinavráti stratenú kvalitu videnia.

Pozrite si ponuku dioptrických okuliarov v rôznych prevedeniach

V našej očnej ambulancii skontrolujem váš zrak a určíme vhodné dioptrie pre vaše dioptrické okuliare. Následne si v našej očnej optike, ktorá sa nachádza hneď vedľa očnej ambulancii, vyberiete rámy podľa vašich preferencií.

V našej ponuke nájdete moderné rámy v rôznych farbách či tvarových prevedeniach. Okrem dioptrických okuliarov vám radi pomôžeme aj s výberom slnečných okuliarov. Vieme, že každý zákazník má iné preferencie na dizajn okuliarov – slnečných či dioptrických. Dohodnite si s nami termín návštevy a my vám pomôže nájsť okuliare, s ktorými budete spokojní.

SNP 42 /A 940 63 Nové Zámky
tel.: +421356412618

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888