Botox vyrieši váš problém s vráskami

Botox vyrieši váš problém s vráskami

Naše dermatoestetické centrum Estém v prvom rade vyhovuje požiadavkám našich zákazníkov. Ponúkame zákroky, akými sú botox, mezoterapia, lifting, modelovanie tváre a iné. Botox je veľmi žiadanou procedúrou, ktorá vyhladí vaše vrásky. V prípade, že máte tento problém aj vy, neváhajte nás kontaktovať.

Ako vlastne botox funguje?

Vyhladenie vrások je možné už dnes v našom dermatoestetickom centre Estém. Dokážeme vám navodiť mladistvý vzhľad a dosiahneme to aj bez akéhokoľvek chirurgického zákroku. Nemusíte sa obávať. Po botoxe v Prešove vám žiadne jazvičky neostanú. Botox je forma kozmetickej úpravy pomocou botulotoxínu. Lieči vrásky na čele, pri očných kútikoch, pri koreni nosa a tiež aj na krku. Účinok botulotoxínu spočíva najmä v blokáde nervového zakončenia. Sval sa tým pádom umŕtvi a tiež denervuje. Tak botox prispieva k vyhladeniu vašich vrások. Účinok botoxu však nie je do konca života. Časom dochádza k inervácií svalu. Botox nie je vhodný aplikovať v období tehotenstva, tiež dojčenia, pri poruchách zrážanlivosti krvi či pri alergií na zložky prípravku.

Okrem botoxu u nás nájdete aj procedúry, ktoré vám dožičia ten najbelší úsmev

Botox vydrží maximálne 9 až 12 mesiacov. Po prvom zákroku vydrží cca 3 mesiace. Po druhom zákroku už vydrží aj pol roka. Tým pádom je dobré, aby ste kvôli botoxu navštívili našu kliniku V Prešove pokojne aj viac ako 1 krát ročne. Na svoje si prídu aj zákazníci, ktorí potrebujú pomôcť aj v iných estetických sférach. Ponúkame totiž procedúry, akými sú laserová epilácia, bielenie zubov a zväčšovanie pier. Prípadne vám chýba v tele kolagén? Aj na to máme liek. Kyselina hyaluronová je látka, ktorá vám ho dožičí. Pokojne nás kontaktujte s vašim problémom. Radi si s vami dohodneme konzultáciu a následne termín procedúry. Našim zákazníkom sa snažíme vyhovieť v plnom rozsahu. Sme si preto istí, že od nás odídete iba v najväčšej spokojnosti.

9 08271 Ďačov
tel.: +421948175469

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888