Ako sa dá chrániť proti koronavírusu Covid bez chémie?

Ako sa dá chrániť proti koronavírusu Covid bez chémie?

Koronavírus Covid sa dokáže šíriť veľmi rýchlo a postihuje čoraz viac obyvateľstva. Príznaky tejto choroby sa môžu prejaviť od 4 do 14 dní od kontaktu s infikovanou osobou alebo po návšteve infikovaného miesta. Príznaky choroby mávajú rôznu intenzitu, záleží najmä od sily imunitného systému. Dôležitá je samozrejme aj ochrana pred vírusmi a baktériami. Pred ochorením na Covid chráni aj jedinečná technológia bez chémie, bezpečná a šetrná k prírode.

Ochoreniu Covid sa môžete chrániť aj inak ako chémiou!

Najlepšou ochranou proti každému ochoreniu, nielen Covidu, je silný imunitný systém. Ak sa vírus dostane do tela, začne v bunke prebiehať jeho množenie. Prirodzenou ochranou proti vírusovej infekcii sú odolné bunky v tele, ktoré vírus likvidujú a brzdia infekčný proces. Ak prirodzená imunita nestačí, prichádza na rad patentovaná technológia, ktorá umožňuje rozloženie uhlíkových reťazcov (znečisťujúce látky, vírusy, baktérie, pachy, alergény, Covid atď.). Výboj na fotokatalytickej dielektrickej bariére vytvára voľné radikály, ktoré okamžite rozkladajú všetky uhlíkové reťazce molekúl, ktoré sa nachádzajú v reaktore. Tieto prístroje sú ochranou pred alergénmi a ochoreniami krížovou kontamináciou, odstraňujú Covid zo vzduchu a ničia pachy organického pôvodu – bez chémie, šetrne k prírode.

Ochrana pred Covid a jej výhody

Využitím unikátnej technológie DBD-lýzy® poskytujú prístroje BEEWAIR účinnú ochranu proti baktériám, vírusom (aj Covid), plesniam a chemickému znečisteniu. Likvidujú znečistenie a kontamináciu vzduchu vo vašom pracovnom priestore a bojujú proti patosfére, čím zabezpečujú čisto ekologicky vašu ochranu. Z medicínskeho hľadiska je výsledkom činnosti prístrojov odstránenie vírusov ako adenovírus, chrípkový vírus či koronavírus. Ide o unikátne zariadenia na dekontamináciu vzduchu, ktoré vás ochránia a vďaka ktorým dýchate čistý vzduch. Celý proces prebieha vo vnútri zariadenia, takže počas dekontaminácie nemusíte opúšťať miestnosť. Údržba prístrojov spočíva vo výmene lapača pevných častíc raz ročne a životnosť aktívnych komponentov reaktora je približne 20 000 hodín.

Firma Ing. Vladimír Kretík – MM4M ponúka služby formou internetového obchodu, ktorého cieľom je prinášať zákazníkom kvalitné a overené produkty na ochranu zdravia pred vírusmi, plesňami, baktériami a chemickými látkami. Predávame certifikované zariadenia na osobnú ochranu pred nákazou a špecializované zariadenia na skvalitnenie vzduchu, ktoré majú dokázanú účinnosť pri ničení patogénov (baktérie, vírusy, plesne, chemikálie) a doplnkový spotrebný tovar na ochranu zdravia (respirátory, rúška, dezinfekcia) v nízkych cenách, aby boli dostupné čo najväčšiemu množstvu kupujúcich. Neváhajte a kontaktujte nás!

29. augusta 994 /9 95801 Partizánske
tel.: +421951008625

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888