Neviete pre aký kolagén sa rozhodnúť? Vyskúšajte multi kolagén

Neviete pre aký kolagén sa rozhodnúť? Vyskúšajte multi kolagén

Multi kolagén obsahuje viaceré typy kolagénu, ktoré sú pre ľudský organizmus nevyhnutné. Viacerí ľudia sa však nevedia rozhodnúť, ktorý typ kolagénu si zakúpiť alebo potrebujú viaceré typy kolagénu naraz z rozličných dôvodov. Každý typ kolagénu totiž priaznivo pôsobí na inú časť ľudského organizmu. Multi kolagén tak vyrieši vaše problémy a poskytne vám dostatočnú dávku viacerých typov kolagénu súčasne.

Kedy je vhodné užívať multi kolagén?

Multi kolagén má ako jediný zloženie v zastúpení viacerých typov kolagénu. Kvalitný multi kolagén obsahuje kombináciu hneď piatich typov kolagénu. Vyberte si preto multi kolagén, ktorého zloženie je obohatené o základné tri typy kolagénu, a to kolagén typu I, kolagén typu II, kolagén typu III, ale i kolagén typu IV a kolagén typu V. Kolagén typu I a kolagén typu III obsahujú 19 aminokyselín, ktoré prospievajú k udržaniu zdravej, mladistvej a žiarivej pokožky. Kolagén typu II má zas za úlohu podporovať regeneráciu chrupavky, zdravú funkciu kĺbov a šliach.

Práve výživové doplnky s obsahom kolagénu typu IV a kolagénu typu V sú pre správne fungovanie ľudského organizmu veľmi dôležité, avšak len málo krát zastúpené v kolagénových výživových doplnkoch. Pre pravidelné užívanie je multi kolagén veľmi vhodným výživovým doplnkom, ktorý zaručí dostatok všetkých typov kolagénu pre váš organizmus. V špecifických prípadoch vám výživový poradca môže odporučiť i joint kolagén či beauty kolagén.

Aké výhody má pravidelné užívanie multi kolagénu?

Multi kolagén pomáha udržiavať mladé, silné a zdravé telo. Neslúži teda len na podporu mladistvého vzhľadu či zlepšenú funkciu pohybového aparátu, ale podporuje viaceré funkcie organizmu súčasne. Multi kolagén vám pomôže s rýchlejším rastov vlasov, ktoré budú pevnejšie a lesklejšie. Prinavráti žiarivú pokožku a jej mladistvý vzhľad. Posilní svaly, kosti i chrupavku a bude skvelou prevenciou proti problémom s pohybovým aparátom. Taktiež dopomôže správnemu fungovaniu čriev a črevnému zdraviu.

Kolagén by ste ako výživový doplnok najmä s pribúdajúcim vekom rozhodne nemali vynechať. Avšak pozor, vyberte si kvalitný kolagén od overeného výrobcu, ktorý podrobne zverejňuje jeho zloženie na obale a je vám schopný podať kompletnú štúdiu kolagénu. Kúpa nekvalitného kolagénu môže v tele spôsobiť poriadne šarapaty a telo ho nemusí byť schopné správne absorbovať či využiť tam, kde ho práve potrebuje.

Kolagén nezabudnite kombinovať i s vitamínom C a vitamínom D. Tie vedú k lepšiemu spracovaniu a využitiu kolagénu v tele a dopomôžu i vašej zvýšenej imunite. K multi kolagénu viacerí odborníci odporúčajú užívať i magnézium či kalcium, najmä v prípadoch kedy je potrebné podporiť pohybový aparát, svaly či kosti. S výberom vhodného kolagénu sa poraďte s lekárom či výživovým poradcom.

GreenPharm je výrobcom, ktorý sa špecializuje na práškové a kapsulové výživové doplnky od kolagénových nápojov až po kvalitné vitamíny a organické produkty. Sme rodinná firma s viac ako 25 ročnými skúsenosťami v oblasti veľkoobchodu a dodávania produktov do firiem. Neváhajte nás kedykoľvek kontaktovať. Radi vám pomôžeme s výberom.

Čermeľská cesta 67 /C 04001 Košice
tel.: +421918111043

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888