Prírodné vône do bytu nielen prevoňajú domov, ale aj skrášlia interiér

Prírodné vône do bytu nielen prevoňajú domov, ale aj skrášlia interiér

Prírodné vône do bytu zažívajú rozmach najmä v posledných mesiacoch, kedy sme strávili doma podstatne viac času, než tomu bývalo. Začali sme viac premýšľať o tom, čím sa doma obklopujeme. Začali sme viac vnímať aj ostatnými zmyslami. Už nerozmýľame len nad pekným vizuálom či príjemným materiálmi, ale aj vôňami, ktoré dotvárajú atmosféru bývania. Prírodné vône do bytu vedia nielen jemne prevoňať, ale aj skrášliť celý priestor, v ktorom trávite väčšinu života.

Prírodné vône do bytu vytvárajú atmosféru

Čuch nám odpradávna napovedá, či sa nachádzame nebezpečenstve alebo naopak, či sme v bezpečí a môžeme sa uvoľniť. Domov je práve to miesto, ktoré by malo byť nielen bezpečným, ale aj pekným a príjemným útočiskom. Prírodné vône do bytu tomuto pocitu môžu dopomôcť. Prírodné vône do bytu dodávajú pocit domova, čistoty a pokojnej atmosféry.

Luxusný doplnok do bytu

Dnešné prírodné vône do bytu obsahujú vysokokvalitné prísady, no taktiež veľmi dobre vyzerajú. Svojim dizajnovým prevedením si ich ľahko pomýliť s luxusným interiérovým doplnkom. Prírodné vône do bytu dnes už nie sú len vonné tyčinky, ale aj aroma difúzory, katalytické lampy či vonné kartičky. Internetový obchod Fiore ponúka širokú ponuku prírodných vôní do bytu a kozmetiky kvalitných zahraničných značiek.

Bytové parfémy

Prírodné vône do bytu v podobe bytových parfémov si možno predstaviť ako jednoduchú a elegantnú fľaštičku z ručne vyrábaného skla, ktorá sa hodí do každej miestnosti v domácnosti. Vôňa sa skladá z čistých prírodných surovín kontrolovaného pôvodu. Neuvoľňuje žiadne plyny či škodlivé látky. Bytové parfémy značky Locherber ponúkajú krásne kvetinové, ovocné i orientálne vône vhodné do každého štýlu interiéru.

Aroma difúzory

Aroma difúzory Locherber sú taktiež minimalistického dizajnu zo skla, ktoré dopĺňajú tyčinky, či ďalšie ručne vyrobené doplnky. Ako väčšina prírodných vôní do bytu, aj aroma difúzory sú luxusným a univerzálnym darčekom, ktorému sa poteší každý. Prírodné vône do bytu vo forme difúzera sa vyrábajú v rôznych veľkostiach, dizajnoch i vôňach.

Vonné kartičky a sáčky

Vonné sáčky a kartičky Locherber sú opakom toho, čo si predstavujete pod vonnými stromčekmi v aute. Prírodné vône do bytu v podobe kartičky alebo sáčku, sú zo špeciálneho materiálu, ktorý postupne uvoľňuje vôňu. Hodia sa najmä do šuflíkov, skríň alebo aj do spomínaného auta.

Katalytické lampy

Katalytické lampy značky Locherber od Fiore majú hneď niekoľko jedinečných vlastností. Súčasťou luxusnej lampy je kahan s knôtom a lievikom na dopĺňanie vône. Prírodné vône do bytu v podobe katalytických lámp sa používajú nielen na prevoňanie interiéru, ale aj dezinfekciu priestoru. Zbavuje vzduch pachov, nečistôt a baktérií procesom katalytickej oxidácie. Nevyrábajú dym, sú hygienické, bezpečné a na pohľad estetické.

Prírodné vône do bytu

Prírodné vône do bytu okrem katalytických lámp, vonných kartičiek a sáčkov, aroma difúzerov a bytových parfémov, ponúka internetový obchod Fiore aj vo forme vonných sviečok, tyčiniek či ďalšieho príslušenstva a doplnkov. Okrem prírodných vôní do bytu tiež dováža kvalitnú pleťovú kozmetiku, vlasovú kozmetiku a ďalšie radosti zo sveta wellness a starostlivosti o telo.


Hliny 1368 /191 01701 Považská Bystrica
tel.: +421903273885

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888