Lekárska estetická kozmetika a jej vymoženosti

Lekárska estetická kozmetika a jej vymoženosti

Lekárska estetická kozmetika vám dokáže dnes veľmi uľahčiť život. Hľadáte starostlivosť o vašu problematickú alebo jemnú pokožku? Je zrejmé, že problematická pleť si vyžaduje zvýšenú starostlivosť pod dozorom odborníkom a tiež potrebuje kvalitné produkty. Lekárska estetická kozmetika vám to všetko dokáže poskytnúť. Taktiež vám lekárska estetická kozmetika garantuje najmodernejšie postupy. Rozmaznávajte svoju pleť a starajte sa o ňu.

Lekárska estetická kozmetika má mnoho podôb

Služby lekárskej estetickej kozmetiky vám zabezpečujú aplikáciu kyseliny hyalurónovej, aplikáciu botulotoxínu, vyšetrenie dermatoskopom, ošetrenie CO2 laserom, vyšetrenie frakčným laserom, chemický peeling a oveľa viac. Jednoducho sa lekárska estetická kozmetika postará o vaše problémy na pleti a vyčistí vám ju. Účelom lekárskej estetickej kozmetiky je pomôcť vašej pleti a omladiť ju tým najspoľahlivejším spôsobom. Pomocou lekárskej estetickej kozmetiky je možné liečiť pigmentové škvrny, starnutie pokožky, rôzne jazvy po nechcenom akné a tiež aj nadmerné vylučovanie nepríjemného kožného mazu. Vaša štruktúra pokožky sa dá vždy vylepšiť, zušľachtiť a tiež vyhladiť. Všetko je samozrejme pri lekárskej estetickej kozmetike prevádzané odborníkmi.

V prípade, že máte rôzne kožné ochorenia lekárska estetická kozmetika vám dokáže poskytnúť kryoterapiu, čo je liečba chladom. Ide o to, že sa tekutý dusík využíva na rôzne odstraňovanie vírusových výrastkov, bradavíc či iných postihnutých miest. Pomocou dusíka dôjde k takzvanému zmrazeniu ložiska. Účinok tejto kryoterapie závisí od tlaku, ktorý sa pri liečbe aplikuje. Následne sa dané miesto lieči maximálne dva týždňa a vzniká na ňom opuch a chrasta, čo je úplne prirodzené. Lekárska estetická kozmetika využíva túto kryoterapiu aj pri periorálnej dermatíde či pri akné alebo liečbe rozacey.

Lekárska estetická kozmetika vám zaistí aj psychickú pohodu

Ambulancia lekárskej estetickej kozmetiky pomáha ľuďom aj po psychickej stránke. To znamená, že pokiaľ sa zveríte do rúk odborníkom pre lekársku estetickú kozmetiku, dokážu vám zdvihnúť sebavedomie. Všetko sa dá riešiť, a ak vám to má pomôcť cítiť sa dobre je to tým najlepším krokom k psychickej pohode. Krása je jednoducho voľba, ktorú si môže dopriať naozaj každý. Netreba všetko avšak preháňať. Lekárska estetická kozmetika vám dokáže dopomôcť aj v tej najprirodzenejšej línií. Vyzerať prirodzene dobre sa naozaj dá niekoľko rokov. Lekárska estetická kozmetika vám poradí, ako na to a s radosťou prediskutuje všetky možné riešenia. Krása totiž nebola nikdy dostupnejšia ako dnes.

Sme SPINN, s. r. o. a sme profesionálna a súkromná klinika v Ružomberku. Zamestnávame tím odborníkov pripravených podať vám odborné poradenstvo a riešiť váš estetický aj lekársky problém. Venujeme sa lekárskej estetickej kozmetike a diagnostikujeme pomocou magnetickej rezonancie vaše závažné problémy. Našou doménou je podať vám príslušnú pomoc a vyčarovať vám úsmev na tvári. Neváhajte sa zveriť do našich rúk. Poskytneme vám aj špičkové zdravotnícke zariadenia. Kontaktujte nás ešte dnes.

Plavisko 7 03401 Ružomberok
tel.: +421800222220

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888