Mezoterapia omladzuje rôzne časti tela

Mezoterapia omladzuje rôzne časti tela

Sú rôzne metódy, ktoré omladzujú a jednou z nich je aj mezoterapia, ktorá svojou invazívnou a neinvazívnou metódou doslova čaruje s vašim telom. Ktorá z vyššie uvedených metód je však tá lepšia a prečo? Musí sa žena skráškovať pomocou kyseliny hylaurónovej alebo je to iba komerčný mýtus? Je skutočne taká zázračná, ako sa to opisuje? Pozrime sa pravde do očí.

Prečo je mezoterapia účinná?

Každá žena chce byť krásna a, čo najdlhšie mladá. Nielen pre svoje mužské polovičky, ale hlavne pre seba samé. Krása a mladosť dodávajú ženám sebavedomie a odvahu dokázať aj nemožné. Jedným z mnohých spôsobov, ako byť dlhšie mladá a krásna je aj mezoterapia, ktorá je účinná, a to hneď na viacerých častiach tela. Mezoterapia je metóda, ktorú by sme zaradili medzi tie mladšie a modernejšie. Ak ste už niekedy absolvovali liečbu celulitídy určite ste sa stretli aj s týmto spôsobom. Pomocou mezoterapie je možné omladiť pokožku na tvári, krku, dekolte ako aj na rukách. Veľkou výhodou mezoterapie je, že ponúka dve možnosti aplikácie, a to invazívnu a neinvazívnu metódu.

Ktorá metóda mezoterapie je účinnejšia?

Každá žena si môže vybrať metódu, ktorá jej najviac vyhovuje, Rozdiel je v podstate v tom, že jedna metóda je úplne bezbolestná a pri tej druhej sa do tela pichajú mikroihličky. Bezbolestná metóda je neinvazívna a používa sa prevažne pri liečbe celulitídy. Je bezbolestná vďaka tomu, že sa aplikuje pomocou laserovej technológie. Neinvazívna metóda mezoterapie plnohodnotne zastupuje invazívnu. Aplikovanie invazívnej metódy sa vykonáva formou mikroihličiek, ktoré idú tak približne 0,4 mm pod kožu a tam vstrekujú kyselinu hylaurónovú, ktorá má za úlohu regenerovať pokožku.

Tri dôvody prečo je kyselina hyalurónová potrebná

O kyseline hylaurónovej sa toho popísalo už viac než dosť, a preto si len v skratke pripomenieme, že sa jedná o účinnú látku plnú vitamínov, aminokyselín a koenzýmov. Všetky tieto dôležité zložky majú za úlohu regenerovať a opraviť poškodené časti pokožky čoho výsledkom je mladšia, pružnejšia a krajšia pokožka. Jedným z častých produktov, ktoré ženy používajú sú pleťové masky s kyselinou hylaurónovou, ktoré zvyšujú hladinu vlhkosti v pokožke, zmierňujú viditeľnú suchosť a zlepšujú pružnosť pokožky. Ak ste ešte nikdy neskúsili použitie kyseliny hylaurónovej, tak smelo do toho.

Skôr, ako sa však pustíte do akejkoľvek formy omladzovania spoznajte profesionálne produkty od Zöllner Group, s.r.o., ktorá pôsobí, ako distribučná spoločnosť v oblasti estetickej medicíny a ktorej produktové portfólio tvoria výhradne svetové značky najvyššej kvality.

Kvetná 966 /35 90041 Rovinka
tel.: +421911373743

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888