Prírodná kozmetika pre dokonalú starostlivosť

Prírodná kozmetika pre dokonalú starostlivosť

Prírodná kozmetika sa o pokožku postará mimoriadne šetrne a zároveň účinne. Je nepopierateľné, že obsahuje obrovské množstvo vitamínov a antioxidantov bez pridaných parfumovaných zložiek a syntetických látok. Prírodná kozmetika je obzvlášť odporúčaná pre alergikov a ľudí s citlivou pokožkou. Nemožno zabúdať ani na jej ekologický aspekt. Prírodná kozmetika je totiž šetrná nielen k vášmu telu, ale aj k prírode.

Prírodná kozmetika využíva silu prírody

Kozmetické výrobky využívate denne, a preto je dôležité všímať si ich zloženie. Prírodná kozmetika obsahuje výlučne prírodné účinné látky, ktoré sú pre telo človeka prirodzené a ich účinok je veľmi intenzívny. Prírodná kozmetika nie je tvorená chemickými či ropnými produktmi, čím na pokožku nepôsobí až tak agresívne ako bežná kozmetika. Tajomstvom je šetrné získavanie extraktov (napríklad sušením, filtráciou, zmrazovaním, destiláciou či destiláciou) z kvetín a bylín. Tie si tak uchovávajú vysokú hodnotu a účinnosť vitamínov a ostatných prospešných a biologicky aktívnych látok – či už ide o vlasovú vodu alebo krémy a oleje. Prírodná kozmetika je výsledkom odborného a precízneho spracovania vzácnych darov lesov, polí a lúk.

Prírodná kozmetika – prečo ju používať

Je niekoľko dôvodov, prečo je prírodná kozmetika mimoriadne obľúbená. Bežná kozmetika zvykne obsahovať tzv. problematické zložky, ktoré nie sú vždy prospešné. Ale prírodná kozmetika nie. Nenájdete v nej syntetické emulgátory či konzervačné látky. Jej zloženie výrobca prísne kontroluje, a teda vždy viete, čo kupujete. Je nepopierateľné, že prírodná kozmetika je ekologickejšia a šetrnejšia k životnému prostrediu. Kvalitná prírodná kozmetika nie je testovaná na zvieratách a je vhodná pre vegánov i vegetariánov. Prírodná kozmetika je vyrábaná originálnymi (a v mnohých prípadoch aj patentovanými) receptúrami. Nevyhnutnosťou sú komplexné znalosti z botaniky. Je mýtom, že prírodná kozmetika je nekvalitná, pretože nepení. Opak je pravdou. Bežná kozmetika zvyčajne pení, lebo obsahuje viacero chemikálií vytvárajúcich penu. Tiež je mýtom, že prírodná kozmetika musí byť drahá. Dnes ju dostať za rozumné ceny. Či už potrebujete ošetriť a hydratovať pleť, pomasírovať či uľaviť od bolesti – prírodná kozmetika vám pomôže.

Už ste vyskúšali prírodné produkty vyrábané podľa jedinečných receptúr sv. Hildegardy? Jej liečiteľské umenie v kombinácii s vynikajúcimi znalosťami botaniky pretavenými do prírodných produktov ponúka spoločnosť Hildegarda. Zárukou účinkov je čistý rastlinný pôvod, prísne podmienky pestovania a patentované receptúry podľa originálnych spisov sv. Hildegardy. Všetky naše produkty majú ochrannú známku BIO kvality.

J. Jesenského /13 94101 Bánov
tel.: +421903604490

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888