Prečo by sa mali užívať výživové doplnky

Prečo by sa mali užívať výživové doplnky

Výživové doplnky pozná asi každý. Je známe, že ich pravidelné užívanie má mnoho benefitov pre zdravie. Viete, prečo by ste ich mali začleniť do vašej každodennej rutiny? Hlavným dôvodom je, že pre ľudské telo je niekedy namáhavejšie získať všetky potrebné živiny iba z konzumácie potravy. Tá často neobsahuje potrebné vitamíny a živiny. Vhodným riešením sú práve výživové doplnky.

Výživové doplnky ako každodenná rutina

Je zrejmé, že aj vplyvom uponáhľanosti doby a rýchleho životného štýlu už ľudia nie sú schopní prijať prostredníctvom jedla toľko vitamínov, minerálov a ostatných potrebných živín, koľko je pre organizmus potrebné. Vhodným riešením sú výživové doplnky. Používajú sa najmä na zvýšenie energie, podporu imunity, zníženie rizika vzniku chorôb, ktoré súvisia s pribúdajúcim vekom. K dôvodom, prečo nepodceniť výživové doplnky a ich užívanie, patrí aj optimálny výkon vášho tela. Tvoria ho mnohé bunky, ktoré pre svoje správne fungovanie potrebujú živiny. Ak ich nemajú, tak sa zvyknú dostaviť rôzne ochorenia. Výživové doplnky sú teda vhodné na zlepšenie fyzického i duševného výkonu. Výživové doplnky sú obzvlášť odporúčané vo vyššom veku, v tehotenstve (vždy sa poraďte so svojím gynekológom) a športovaní – teda pri vydaní väčšieho množstva energie. Základom je správne dávkovanie! Je dôležité podotknúť, že výživové doplnky by nemali nahrádzať vyváženú a zdravú stravu.

Prečo užívať výživové doplnky?

Ovocie a zelenina sú dôležité pre ľudský organizmus. Na druhej strane je známe, že strácajú mnoho živín a vitamínov v dôsledku dlhej cesty od zberu až na váš stôl. Nemožno opomenúť medzičlánky ako pestovateľ, distribútor a predajca. Aj to je dôvod, prečo sa výživové doplnky vyplatia. Dokonca aj viacero odborných štúdií preukázalo prospešné vplyvy, na ľudský organizmus. Ktoré sú aktuálne najpopulárnejšie? Najmä tie na posilnenie imunity, skvalitnenie trávenia, zníženie únavy a posilnenie pamäte, ale aj činnosti srdca a ciev. Obľúbené sú aj výživové doplnky na ničenie vírusov, baktérií a húb, ako i na uľahčenie pohybových aktivít pri bolesti kĺbov, kolien a chrbta. Vyhľadávané sú aj tie, ktoré pomáhajú pri detoxikácii, nespavosti, chudnutí či problémami s pleťou, vlasmi, nechtami, kosťami a zubami.

Výživové doplnky stravy, probiotiká, nutraceutiká a antioxidanty pre vaše zdravie ponúka spoločnosť Projekt zdravia, s. r .o., ktorá sa už viac ako dve desaťročia usiluje pomáhať vám k dobrému zdraviu – či už máte problémy so zabúdaním, oslabenou imunitou, pálením záhy, pobolievaním kolien, vypadávaním vlasov, lámavými nechtami či nespavosťou.

Rovniankova 1659 /4 85102 Bratislava V
tel.: +421911386999

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888