Zubná ambulancia je miestom pozitívnej zmeny

Zubná ambulancia je miestom pozitívnej zmeny

Miesto, ako zubná ambulancia je miestom pozitívnej zmeny, aj keď to tak na prvý pohľad nevyzerá. Veď v zubnej ambulancii sa len vŕta, trhá a čistí, tak, ako to môže priniesť pozitívnu zmenu? Strach zo zubnej ambulancie je v nás zakotvený od útleho veku. To je potrebné zmeniť. Povieme vám minimálne o troch výhodách, prečo je dobré sa zbaviť strachu zo zubnej ambulancii.

Prečo je zubná ambulancia takým strašiakom pre ľudí?

Každý z nás má svoj vlastný strach pred návštevou zubnej ambulancie. Prečo je tomu tak? Už od malička sa stretávame s pojmom, že ujo alebo teta zubárka sú veľkí strašiaci. Od malička nám je podsúvaný strach z niečoho, čo sme ešte ani poriadne nezažili. Prípadne nás prvá návšteva zubnej ambulancie vystraší natoľko, že sa rozhodneme do zubnej ambulancie už nikdy viac nevstúpiť. Je však potrebné, si, čo najskôr uvedomiť, že v zubnej ambulancii sa odohrávajú zmeny, ktoré vedú k zvýšeniu kvality nášho života. Zdravé a pekné zuby totiž zvyšujú sebavedomie, ktoré v praxi využívame na dosiahnutie svojich cieľov. S peknými zubami sa častejšie smejeme a svoj úsmev neschovávame. Nasadenie zubného strojčeka deťom je lepšie neodkladať. Pomôžeme tým svojim deťom, ktoré tak budú sebavedomejšie a priebojnejšie v živote.

Tri dôvody prečo sa oplatí pravidelne navštevovať zubnú ambulanciu

Zuby sú živé organizmy, a tak, ako nám od malička rastú, vypadávajú a občas sa aj kazia je potrebné sa o nich pravidelne starať. Aj v tomto prípade platí zlaté pravidlo, že prevencia je lacnejšia ako riešenie následkov. Zanedbaná zubná starostlivosť stojí stovky až tisícky eur, ktoré by každý z nás vedel určite minúť lepším spôsobom. Pravidelnou návštevou zubnej ambulancie máme istotu, že predídeme vážnejším zubným ochoreniam a budeme mať zuby vždy v ideálnej kondícii. A v neposlednom rade pravidelnými návštevami zubnej ambulancie máme raz do roka prehliadku zadarmo a množstvo úkonov nám hradí poisťovňa. Za ušetrené peniaze si potom užijeme dovolenku so všetkým, čo k tomu patrí. Tak isto je dobré príliš často nemeniť zubnú ambulanciu, ale byť verný jednej, kde daný zubár alebo pani zubárka poznajú vaše zuby od útleho veku.

Tak, napríklad v zubnej ambulancii AB - Dent sa o vaše zuby profesionálnym a odborným spôsobom postará milá a skúsená MUDr. Andrea Kyselová, ktorá presne vie, ako pracovať s každým pacientom od detí až po dospelých.

Golianovo 319 95108 Golianovo
tel.: +421376581128

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888