Najlepšie vykurovacie panely nájdete práve tu

Najlepšie vykurovacie panely nájdete práve tu

Predmetom činnosti našej spoločnosti Viktor Francúz – ELEK sú hlavne vykurovacie panely. V našom portfóliu nájdete takisto aj podlahové vykurovanie, podlahové kúrenie a iné skvelé produkty. Naša spoločnosť využíva jedine moderné technológie, ktoré pružne reagujú. Neváhajte sa na nás obrátiť.

Špičkový tepelný komfort vám zabezpečia vykurovacie panely

Zameriavame sa na vykurovacie panely tak, aby boli vždy efektívne. Vykurovacie panely viete využiť aj v bytových a v nebytových priestoroch. Ich montáž je maximálne jednoduchá, avšak náš tím vám s tým s radosťou pomôže. Montujú sa zväčša na strop a aj do kazetových podhľadov. Viete ich použiť v priestoroch, kde kúrenie potrebujete iba minimálne alebo občas. Vykurovacie panely je možné namontovať totiž do priestorov, kde montáž iných vykurovacích systémov možná nie je. Tým máme na mysli, že nemôžete použiť napríklad elektrické vykurovanie alebo podlahové vykurovanie v miestnosti. Náš tím je vám plne k dispozícií každý pracovný deň a individuálne vás obslúži. Neváhajte sa na nás preto spoľahnúť a pokojne sa informujte detailnejšie o vykurovacích paneloch.

K dispozícií máme aj vykurovanie panelmi alebo rohožami

Veľmi obľúbené sa stali pre našich zákazníkov aj vykurovacie rohože. Zabezpečia vám takisto efektívne podlahové kúrenie. Vykurovacie rohože dokážu zabezpečiť vykúrenie menších aj väčších priestorov podobne ako vykurovacie panely. Nesú si svoju výhodu najmä v tom, že sú vhodné naozaj na všetky typy podláh. Takisto, ako aj vykurovacie panely poskytujú všestranné možnosti využitia. Sú absolútne skvelým riešením úplne do každých objektov aj domov. Vykurovacie panely spolu s vykurovacími rohožami nemusíte inštalovať ako radiátory, čo býva veľmi veľkou výhodou. Kontaktujte nás, povedzte nám vašu predstavu a my vám už navrhneme najschodnejšie riešenie.

295 02053 Lúky
tel.: +421905939227

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888