Ako prebieha vizualizácia kúpeľne

Ako prebieha vizualizácia kúpeľne

Zmestí sa umývadlo k vani a práčka k stene? Vizualizácia kúpeľne vám dá odpovede na otázky týkajúce sa vašej novej alebo rekonštruovanej kúpeľne. Predstavuje ideálny odrazový mostík k realizácii vysnívanej kúpeľne, ktorá bude do bodky spĺňať vaše predstavy. Ak vás zaujíma, ako vlastne prebieha vizualizácia kúpeľne, z čoho pozostáva a aké sú jej výhody, nasledujúci článok je určený práve pre vás. 

Čo zahŕňa vizualizácia kúpeľne

Vizualizácia kúpeľne uznáva starú ľudovú múdrosť – Lepšie raz vidieť ako stokrát počuť. Pretože nemusíte premeriavať každý centimeter plochy, ako aj každé zariadenie či kúpeľňové príslušenstvo, ktoré plánujete umiestniť do kúpeľne. To vyrieši vizualizácia kúpeľne. Presne budete vidieť plánované budúce rozmiestnenie vane, sprchového kúta, skrinky, práčky, umývadla, toalety a vlastne všetkého, čo si prajete mať vo svojej kúpeľni. Niektorí si neuvedomujú, že vizualizácia kúpeľne nie je len o rozmiestnení zariadenia. Akceptuje aj technické požiadavky kúpeľne (rozvody, potrubia, elektrické vedenie atď.) a do úvahy berie aj predpokladanú spotrebu stavebnej chémie či inštalatérskeho materiálu. Že neviete, ako by mala vaša nová či rekonštruovaná kúpeľňa vyzerať? Nevadí. Vizualizácia kúpeľne ponúkne hneď niekoľko vhodných riešení. Stačí si vybrať to, ktoré vám najviac ulahodí.

Perfektná predstava vďaka vizualizácii kúpeľne

Vidieť kúpeľňu v celej kráse ešte pred tým, než vôbec začne samotná realizácia je úžasný benefit, ktorý ponúka práve vizualizácia kúpeľne. Ďalšou výhodou je, že vizualizácia kúpeľne je dielom skúsených dizajnérov, ktorí dokonale zladia funkčnosť a dizajn. Cieľom je, aby kúpeľňa pôsobila štýlovo, priestranne a zaujímavo, a zároveň vytvárala jednotný celok. Vizualizácia kúpeľne ráta s mnohými variantmi a ako už bolo spomenuté, kúpeľňové štúdio zvyčajne pripraví niekoľko modelových simulácií s ohľadom na vaše estetické preferencie aj finančné možnosti. Vďaka širokému sortimentu kúpeľňového príslušenstva je možné nájsť viaceré alternatívy, ktoré budú perfektnou kombináciou vašej predstavy a dizajnérskeho umu autora vizualizácie. Keďže dokonalosť spočíva v detailoch, vizualizácia kúpeľne zachytáva aj tie najmenšie kúpeľňové doplnky. Ráta s tým, že napríklad v okolí umývadla budete potrebovať miesto na odloženie zubnej kefky a pod.

Veríme, že existuje dokonalá kúpeľňa aj pre vás a vašu rodinu. Navštívte naše kúpeľňové štúdio Nová Kúpeľňa v Gelnici, kde vám vytvoríme vizualizáciu kúpeľne na mieru a predstavíme najnovšie kúpeľňové trendy. Ak máte ťažkosti s dopravou do Gelnice, ozvite sa nám. Dohodneme sa na dátume aj čase vyzdvihnutia a bezplatne vás privezieme k nám. Po obhliadke vás, samozrejme, dopravíme domov.

Hlavná 59 /2 05601 Gelnica
tel.: +421905363489

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888