Lichobežníkové stoly sa stali trendom dnešnej doby

Lichobežníkové stoly sa stali trendom dnešnej doby

Ten najlepší jedálenský, kancelársky a školský nábytok nájdete iba v Kika Wood. Lichobežníkové stoly, školské lavice a školské stoličky vám do vašej inštitúcie zabezpečí náš šikovný tím zamestnancov. Nenechajte si naše kvalitné produkty ujsť. Dovezieme ich priamo až k vám a pýtame za ne iba zlomok ceny.

Lichobežníkové stoly vhodné do školy aj do kancelárie

Moderný dizajn, štýl a kvalita. To všetko a predovšetkým funkčnosť vás čaká pri lichobežníkových stoloch a pri iných produktoch od Kika Wood. Vyberať si môžete u nás hneď z niekoľkých variácií. Okrem lichobežníkových stolov vám ponúkame aj trojuholníkové stoly, ktoré perfektne spájajú praktickosť a pohodu. Pokiaľ sa jedná o školské vybavenie, tak je dôležité pozerať sa najmä na ročník detí, pre ktorých sa chystáte školské lavice zabezpečiť. Farba konštrukcií lichobežníkových stolov a iného školského nábytku by mala byť pestrá a hravá. To všetko vám samozrejme zabezpečíme.

S lichobežníkovými stolmi vám pôjde výučba ľahko a príjemne

My nedbáme iba na perfektný školský dizajn, ale aj na zdravý vývoj dieťaťa. Školský nábytok, do ktorého spadá i pracovný a jedálenský nábytok poskytne deťom komfort a zdravie už pri výučbe aj pri obedovaní. Avšak vrelo vám odporúčame lichobežníkové stoly, ktoré poskytujú možnosť usporadúvať skupinové projekty. Naše lichobežníkové stoly sa dajú aj perfektne výškovo nastaviť. Sú tým pádom vhodné pre všetky vekové kategórie od 1 roka až dokonca po dorast. Sú obzvlášť žiadané v škôlkach, v školských družinách, ale aj na firemných akciách. Zverte sa do rúk našim profesionálnym pracovníkom a už dnes si objednajte lichobežníkové stoly. Spoľahnite sa na nás ešte dnes.

Pekárenská 277/29 02801 Brezovica
tel.: +421908525447

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888