Farby na drevo, ktoré sú vysokokvalitné a za výhodné ceny

Farby na drevo, ktoré sú vysokokvalitné a za výhodné ceny

Ponúkame vám farby na drevo, ktoré majú dlhú životnosť. Potrebujete si natrieť stôl a vonkajšie palety? Ste na správnom mieste. U nás nájdete všetky možné farby a laky, ktoré sa vám zídu. Predávame iba vysokokvalitné farby určené do interiérov a exteriérov. Vyberte si ešte dnes zo širokej ponuky.

Farby na drevo je jednoznačne potrebné nanášať podľa návodu

Farby na drevo neslúžia iba na zafarbenie a dekor interiéru či exteriéru. Slúžia predovšetkým aj na ochranu daného povrchu, a to pred rôznymi vplyvmi, napríklad počasia. Farby na drevo si u nás viete vybrať z niekoľkých farebných odtieňov. Sme si istí, že nájdeme pre vás farbu na drevo, ktorá bude korešpondovať s vašimi túžbami a predstavami. Nezabúdajte, že každú farbu na drevo je potrebné naozaj nanášať podľa stanoveného návodu. Napríklad pri niektorých typoch je potrebné najprv naniesť základnú farbu a až potom vašu vysnívanú. To vám však naši zamestnanci všetko s radosťou vysvetlia. Ponúkame vám interiérové farby a aj exteriérové farby, s ktorými budete určite maximálne spokojní.

S výberom farieb na drevo vám naši špecialisti poradia

Najpoužívanejšími farbami na drevo sú celkovo farby, ktoré sú vodou riediteľné. Pri výbere tej správnej farby na drevo však určite zvážte vaše preferencie. Pokiaľ chcete natierať drevo, ktoré je krásne a čisté, zvoľte použitie bezfarebného náteru či laku na drevu. Avšak keď chcete prekryť prirodzenú farbu dreva, určite choďte do tónovacích a krycích farieb na drevo. Tu platí, že výber odtieňa je tým pádom iba na vás. My vám vieme maximálne pomôcť s výberom kvalitného odtieňu. V prípade, že máte záujem o priemyselné farby, ste stále na správnom mieste. Okrem toho sa v našom portfóliu nájdu aj kvalitné čistiace prostriedky HG. Možností výberu máme určite veľmi veľa, stačí sa už len u nás čo najskôr zastaviť.

Zvolenská cesta 11 98401 Lučenec
tel.: +421905749496

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888