Kanadské krby sú spojením tradície, kvality a špičkového dizajnu

Kanadské krby sú spojením tradície, kvality a špičkového dizajnu

Kanadské krby sú jednotkou na trhu. Kanada je miesto, ktoré je známe výrobou krbov. Kanadské krby sú zárukou tej najvyššej kvality. Majú neprehliadnuteľný dizajn, ktorý vás okamžite zaujme. Iba kanadské krby vám dožičia špeciálny pohľad na krásny živý oheň. Keď kanadské krby, tak jednoznačne Deltako.

Kanadské krby si zachovávajú neprehliadnuteľný dizajn a zaručujú aj vysoký výkon

Kanadské krby sú prirodzenou súčasťou Kanady. Pri kanadských krboch sa preto zachovávajú všetky tradície. Kanadské krby sú výnimočné teda nielen svojou kvalitou, ale aj čistým a neopakovateľným dizajnom. Kanadské krby sa určite radia medzi najpoužívanejšie krby na drevo. Tu dokážete vidieť zachovanú tradíciu kúrenia drevom v krbových kachliach. Pokiaľ neviete, aký krb je ten pravý pre váš domov, neváhajte si pozrieť našu ponuku ešte dnes alebo sa pokojne opýtajte našich odborníkov. Kanadské krby sú veľmi šetrné k životnému prostrediu. Preto sa nazývajú aj ako bio krby. Dokážu podávať vysoký výkon veľmi dlhé obdobie a popri tom byť naozaj šetrné. Doprajte si práve kanadské krby, ktoré dodajú vášmu interiéru práve to, čo potrebuje.

Ku kanadským krbom nevyhnutne patria aj kvalitné krbové vložky

Nevyhnutnou súčasťou každého kanadského krbu je samozrejme krbová vložka. Žiaden oheň nehorí v krbe, keď je vytváraný v zlom prostredí. Krbová vložka je základom každého teplovzdušného kanadského krbu. Ak chcete mať kvalitu a tiež spoľahlivý výkon je podstatné, aby aj krbová vložka nielen krb boli vyhotovené z kvalitných materiálov. Na kanadských krboch sa šetriť neoplatí. Doprajte si kvalitu a výnimočnosť. Náš tím Deltako vám rád dodá kanadské krby a krbové vložky pokojne aj dnes. V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať na telefónnom čísle alebo na emailovej schránke. Sme si istí, že budete s našimi produktami maximálne spokojní.

24 94701 Hurbanovo časť Holanovo
tel.: +421948052011

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888