Dôvody, prečo sú sedačky na mieru tou správnou voľbou

Dôvody, prečo sú sedačky na mieru tou správnou voľbou

Sedačky na mieru sú populárnou možnosťou pri výbere sedacej súpravy do obývačky. Na rozdiel od klasických sedacích súpravsedačky na mieru plne prispôsobiteľné vašim potrebám, či už z hľadiska rozmerov, farby či pokročilých funkcií. Zistite, aké ďalšie výhody vám ponúkajú sedačky na mieru a prečo by ste sa pre ne mali rozhodnúť.

Čo vlastne sedačky na mieru sú?

Klasické sedačky zväčša nie je možné prispôsobiť priestorovým možnostiam či vizuálnemu vkusu. Výnimkou sú sektorové sedacie súpravy, ktoré je možné vyskladať na aspoň približný požadovaný rozmer. Hoci si dnes môžete vybrať naozaj z rôznych druhov sedacích súprav, napríklad rozkladacie sedačky, menšie pohovky či väčšie sedačky v tvare písmena U, čoraz viac ľudí dáva prednosť práve sedačkám na mieru.

Sedačky na mieru je možné kompletne prispôsobiť vášmu vkusu i samotnému priestoru. Skúsení výrobcovia nábytku majú mnoho praktických skúseností, aby boli schopní sedačkou na mieru zaplniť hluché miesta a naopak vytvoriť priestor tam kde je potrebné. Sedačky na mieru majú nie len požadovaný rozmer, ale taktiež funkcie, dizajn i materiál. A aj keď je potrebné na ne čakať oveľa dlhšie, rozhodne sa to oplatí.

Výhody sedačiek na mieru

Výhodou sedačiek na mieru je samozrejme to, že sú na mieru, teda presne prispôsobené vašim požiadavkám. Keďže sedačky sú centrálnym, dominantným a zväčša i najväčším prvkom každého interiéru, jeho prispôsobenie je naozaj opodstatnené. O to viac, že taká sedačka na mieru nie je záležitosťou na jednu sezónu, ale na dlhé roky.

Ďalšou výhodou sedačiek na mieru sú použité materiály, ktoré sú volené oproti klasickým pásovo vyrábaným sedačkám naozaj precízne. Pri sedačkách na mieru sa vám nestane, že sa opotrebujú pružiny, praskne poťah alebo sa vyšúcha. Okrem toho, samozrejmosťou pri sedačkách na mieru je aj vami zvolený poťah i široký výber farebných odtieňov. Taktiež, sedačka na mieru bude jedinečným a originálnym kusom nábytku, ktorý nenájdete u nikoho iného. Váš vkus a štýl sa tak môže naplno prejaviť.

Pri sedačkách na mieru je možné takmer úplne všetko, Túžite po nastaviteľných opierkach? Alebo chcete, aby bolo možné sedačku elektricky rozťahovať? Prípadne túžite po jemnom zamate v špecifickom odtieni? To všetko vám správny výrobca sedačiek na mieru môže splniť. Ak máte atypické priestory či požiadavky, sedačky na mieru sú pre vás to správne riešenie.

U nás v GKT v Topoľčanoch vám ponúkame kvalitné sedačky na mieru presne podľa vašich predstáv. V ponuke tiež nájdete kvalitné taburetky, sektorové sedacie súpravy či kvalitné pohovky vhodné do menších priestorov. K dispozícií pre vás máme aj vzorkovník. V prípade záujmu nás kontaktujte, alebo navštívte náš web či nás v Topoľčanoch ešte dnes.

Pivovarnícka 2824 /22 95501 Topoľčany
tel.: +421385227289

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888