Neviete nájsť správnu kuchynskú dosku do kuchyne? Rozhodnite sa pre kuchynské dosky na mieru

Neviete nájsť správnu kuchynskú dosku do kuchyne? Rozhodnite sa pre kuchynské dosky na mieru

Kuchynské dosky na mieru sú riešením pre jednoduché kuchyne i kuchyne so zložitejším dizajnom či kuchyne so špecifickým pôdorysom. Nájsť správnu kuchynskú dosku do atypickej kuchyne môže byť problém, jediným riešením je v takom prípade nechať si ju zhotoviť na mieru. Nie len, že perfektne zapasuje do vašej kuchyne, navyše jej dizajn môžete dokonale prispôsobiť vašim predstavám a dizajnu kuchyne.

Kuchynské dosky na mieru do každej kuchyne

Kuchynské dosky sú riešením pre atypické kuchyne či pre kuchyne, ktorých rozmerom treba pracovnú dosku na mieru prispôsobiť. Avšak, nie len v týchto prípadoch je skvelým riešením siahnuť po kuchynskej doske na mieru. Zhotoviť kuchynské dosky si môžete pokojne i do kuchyne klasických rozmerov, malej či veľkej kuchyne. Vďaka kuchynským doskám na mieru získa vaša kuchyňa jedinečný dizajn podľa vašich predstáv.

Či už vybavujete novú kuchyňu alebo rekonštruujete tú starú zhotovenie kuchynskej dosky na mieru určite oceníte. Navrhnúť si môžete jej rozmery, tvar, materiál i dizajn. Kuchynská doska tak môže byť napríklad vo farbe vašej kuchynskej linky, podlahy či doplnkov. Fantázii sa medze nekladú a tvar kuchynskej dosky si tiež môžete navrhnúť na mieru. Či už sa vám páčia kuchynské dosky v obdĺžnikovom tvare, štvorcovom tvare alebo kruhovom či inom tvare spoľahlivá firma, ktorá vyrába kuchynské dosky na mieru vám vyhotoví kus po akom túžite.

S kuchynskými doskami na mieru viete, že pracujete na kvalitnej pracovnej doske

Kvalita kuchynskej pracovnej dosky je veľmi dôležitá. Jej povrch prichádza do kontaktu s vašimi rukami i jedlom každý deň. Nekvalitným pracovným doskám do kuchyne sa preto zďaleka vyhýbajte. Najmä z tých umelých sa môžu uvoľňovať rôzne škodlivé látky, ktoré sa dostanú do vašich jedál i nápojov. Materiál kuchynskej pracovnej dosky by ste mali zakaždým poznať.

Kuchynské dosky na mieru bývajú zhotovené z rozličných materiálov, najčastejšie je to granit, ktorý je extrémne odolným a vysokokvalitným materiálom. Granit si udržuje svoje akostné vlastnosti dlhodobo a len tak sa nepoškodí. Vydrží vám tak slúžiť dlhé roky. Jeho výhodou je i to, že svoj vzhľad takmer nemení a farbu i dizajn si udrží počas celej doby používania.

Pracovné dosky z granitu navyše odolávajú i vyšším teplotám, horúci hrniec či pekáč sa na ne položiť báť nemusíte. Čo oceníte najmä v kuchyni je, že pracovné kuchynské dosky z granitu sú veľmi jednoduché na údržbu. Na ich povrchu sa netvoria škvrny či usadeniny a akékoľvek nečistoty jednoducho zotriete. Na údržbu povrchu postačia klasické čistiace prostriedky či dezinfekčné prostriedky, ktoré povrch dosky nepoškodia a zároveň do udržia čistý.

Naša firma ARTSTONE pre vás vyrába kuchynské dosky, ale i kúpeľňové dosky, stoly, barové pulty a iné pracovné dosky na širokú škálu použitia v reštauráciách, fast foodoch, školách, laboratóriách, nemocniciach, lekárňach a ďalších súkromných i verejných objektoch. V prípade akýchkoľvek otázok nás neváhajte kedykoľvek kontaktovať. Radi vytvoríme kuchynskú dosku či inú pracovnú dosku na mieru aj pre vás.

Duklianska 8 08001 Prešov
tel.: +421905700802

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888