Ako si vybrať užitočné a štýlové doplnky do kúpeľne

Ako si vybrať užitočné a štýlové doplnky do kúpeľne

Doplnky do kúpeľne dotvárajú celý jej priestor. Pri ich nakupovaní majte na mysli jednotu farieb, materiálov i štýlu a, samozrejme, praktickosť. Nech už dávate prednosť minimalizmu, rustikálnosti, industrialnosti, provecne, retro, art deco či vingate – doplnky do kúpeľne vám musia nielen dokonale slúžiť, ale vytvoriť komplexný, príjemný a harmonický celok.

Obľúbené doplnky do kúpeľne

Aké doplnky do kúpeľne nájdu praktické využitie? Klasiku predstavujú WC kefy, dávkovače na mydlo či mydelničky, držiaky a zásobníky na toaletný papier, poličky, odpadové koše, košíky na drobnosti či držiaky na uteráky, kefky, dózy alebo fén. Na popularite naberajú doplnky do kúpeľne vo forme stojanov na noviny a časopisy (i keď lekári neodporúčajú príliš dlhé sedenie na toalete). K ústredným zariadeniam patria zrkadlá a kozmetické zrkadielka, ktoré ako dizajnové a užitočné doplnky do kúpeľne majú dve funkcie. Nielenže si vďaka nim skontrolujete výzor. Zrkadlá zároveň opticky zväčšia celý priestor. Aby boli vždy dokonalé čisté, nezabudnite na stierku na sklo. Tá sa vám zíde i na sklo v sprchovacom kúte. Medzi vaše doplnky do kúpeľne by ste rozhodne mali zaradiť aj lampy, príp. svietniky. Pohyb po neosvetlenej kúpeľni je nielen namáhavý, ale do istej miery i nebezpečný. Môžete nielen poškodiť či rozbiť zariadenie a doplnky do kúpeľne, ale dokonca sa aj zraniť.

Zladené doplnky do kúpeľne

Za najmenšie doplnky do kúpeľne možno považovať háčiky a vešiačiky. Aby ste sa vyhli vŕtaniu, populárne sú ich samolepiace varianty. Nech sa už rozhodnete pre ktorékoľvek doplnky do kúpelne, pamätajte na ich zladenie. Kúpeľňové doplnky sa musia k sebe hodiť, preto ak je to možné, vyberte ich z rovnakej série a materiálu (nerez, mosadz, sklo, plast či porcelán). Pozor na gýčové doplnky do kúpeľne, ako aj tzv. vtipné vybavenie – zvyčajne sa zdá vtipné len chvíľu. Ak máte deti, obstarajte si plastové doplnky do kúpeľne, ktoré sú mimoriadne odolné voči rozbitiu. Akékoľvek doplnky do kúpeľne vyberajte zodpovedne, s ohľadom na veľkosť kúpeľne a priestor, do ktorého ich chcete umiestniť. Napríklad k malému umývadlu sa nehodí veľký dávkovač na mydlo či mohutný držiak na kefku. Doplnky do kúpeľne efektívnym spôsobom prispievajú k tomu, že všetko v kúpeľni bude mať svoje miesto. Už žiadne hľadanie toaletného papiera či zubnej nite.

Kúpeľňové doplnky pre dokonalé zladenie vašej kúpeľne ponúka spoločnosť MP KOVANIA. Patríme k popredným výrobcom, predajcom a dodávateľom kľučiek, kovania na dvere, okien a nábytku. Náš sortiment zahŕňa aj vetracie mriežky, schodiskové madlá, doplnky ku krbu, poštové schránky, trezory, sejfy a i. Navštívte nás v Bratislave alebo na e-shope.


Nová Rožňavská 1 83104 Bratislava III
tel.: +421244455585

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888