Ako si vybrať tie správne bezpečnostné dvere?

Ako si vybrať tie správne bezpečnostné dvere?

Správny návod na to, ako si vybrať vaše vysnívané bezpečnostné dvere. Keď si vyberáte takýto typ dverí, je dobré sa poriadne nad tým zamyslieť. Bezpečnostné dvere si kupujete na niekoľko rokov, takže táto investícia je dlhodobou záležitosťou. Nepodceňte každý detail a nechajte sa pokojne viesť aj radami odborníkov. Bezpečnostné dvere sú už dnes bežným benefitom domácností.

5 krokov k správnemu výberu bezpečnostných dverí

Keď ste sa rozhodli pre bezpečnostné dvere, je dobré vedieť, ako si ich správne vybrať. Hneď v prvom kroku je dôležité zamerať sa presne na to, čo potrebujete. Je naozaj rozdiel či vyberáte bezpečnostné dvere do bytu alebo do domu. V druhom kroku je dôležité vybrať si bezpečnostné dvere podľa stupňa bezpečnosti, ktorú vyžadujete. Samozrejme v tomto bode sa odvíjate aj od vašej finančnej dostupnosti. Čím vyššiu bezpečnostnú triedu vyberáte, tým sa navyšuje prirodzene aj suma za bezpečnostné dvere. V tomto kroku si treba ponuky rozumne zvážiť. Môžete si vyberať zo základnej, vysokej či veľmi vysokej bezpečnostnej triedy.


Tretí bod výberu bezpečnostných dverí sa jednoznačne vzťahuje na výber kľúčov, a teda aj kľučiek. Vždy si môžete vyberať z bohatej ponuky kovaní. To znamená, že máte k dispozícií rôzne typy madiel, gúľ či kľučiek. Vyberajte podľa toho, k čomu najviac inklinujete. To isté platí aj pre bezpečnostnú vložku, spolu s kľúčom. Štvrtý bod zahŕňa dizajn vašich nových bezpečnostných dverí. Ten netreba podceňovať. Vzhľad bezpečnostných dverí si dokážete kombinovať presne tak, aby vám ladil k celému dizajnu. V neposlednom rade, a teda v piatom bode je dôležité zamerať sa aj na technickú stránku veci. Musíte si zvážiť či bezpečnostné dvere chcete do novej zárubne alebo ich chcete len vymeniť a zakomponovať do starej zárubne.

Bezpečnostné dvere vás ochránia, zabezpečia a aj odhlučnia

Ako sa hovorí, dvere sú vstupom do vášho jedinečného domova. Preto si treba aj podľa toho vyberať. Takéto vstupné, a teda bezpečnostné dvere dokážu odhaliť váš štýl. Takisto, ako štýl a dizajn vašich bezpečnostných dverí je dôležitá aj kvalita spracovania a materiálov. Jednoducho každé bezpečnostné dvere sú originál a treba si nechať poradiť aj od odborníkov, ktorí sa vedia perfektne držať vašich predstáv. Takéto bezpečnostné dvere vám priestor aj perfektne odhlučnia, takže pokiaľ bývate v paneláku nemusíte sa báť, že by vás vaši susedovci počuli. Neváhajte a vsaďte na potrebnú kvalitu bezpečnostných dverí. Takéto dvere vám jednoznačne ochránia váš domov, zabezpečia intimitu a poskytnú vám zaslúžený komfort.

Neváhajte a kontaktujte nás ešte dnes. Ako WORKSTAV Slovakia s. r. o. vám poskytujeme dvere, okná či garážové brány. Veľmi radi vám zabezpečíme aj zasklievanie balkónov alebo montáž plastových okien a dverí. Venujeme sa aj rekonštrukciám bytových či nebytových priestorov. Podľa vášho vkusu vám vyberieme podlahy a obklady. Našou špeciálnou ponukou je vykonávanie bezplatnej obhliadky a následne vypracovanie predbežného rozpočtu. Na našu prácu vám poskytneme až dva roky záruku.


Pod Hôrkou 14 97411 Banská Bystrica
tel.: +421914227750

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888