Ako zariadiť moderné kúpeľne?

Ako zariadiť moderné kúpeľne?

Kúpeľne sa v priebehu rokov zmenili nie len po vizuálnej, ale aj po technickej stránke či širšom vybavení. Dnes si do svojej kúpeľne môžete vybrať zariadenie, ktoré ste kedysi mohli vidieť len v luxusných hoteloch. Skúsení dizajnéri vám navrhnú interiér kúpeľne podľa vašich predstáv a postarajú o každý detail. Vyberať si môžete z už navrhnutých modelových kúpeľní alebo si navrhnúť vlastný dizajn. S pomocou špecialistov sa budete vo svojej kúpeľni cítiť ako v kúpeľoch.

Čo zohľadniť pri zariaďovaní kúpeľne?

Najmä kúpeľne v bytoch či menších domoch nepresahujú rozlohu viac než 4m2. Niekedy si tak majitelia bytov myslia, že kúpeľňu nie je možné zariadiť a vybaviť podľa ich predstáv. Avšak pravdou je, že aj takáto kúpeľňu dokážu skúsení odborníci pekne a efektívne prerobiť. Jedným z tipov, ako kúpeľňu opticky zväčšiť je použitie teplých a svetlých farieb či skiel a zrkadiel. Zrkadlá svojím odrazom dodajú priestoru celkom nový rozmer.

Každý má o niečo iné predstavy o svojej budúcej kúpeľni, kým niekto preferuje klasický dizajn kúpeľní iní vyhľadávajú nové moderné riešenia. S vhodným návrhom a realizáciou kúpeľne vám pomôžu skúsení odborníci či dizajnéri, ktorí vám zhotovia návrh podľa vašich predstáv alebo vaše predstavy prevedú na papier a spoločne doladíte už len doplnky a iné drobnosti.

Kúpeľne s vaňou alebo sprchovým kútom?

Rozhodnúť sa medzi vaňou a sprchovým kútom je často krát najnáročnejšou časťou pri realizáciách kúpeľní. Výber môže byť naozaj zložití. Svoje prednosti majú vane i sprchové kúty, najčastejšie sa ľudia rozhodujú podľa veľkosti priestoru kúpeľne. Vane prinášajú viac pohodlia a môžete si tu vybrať z viacerých variant, alternatív či veľkostí. Dnes na trhu nájdete moderné vane s rôznymi funkciami, v ktorých pri efektívnej kombinácii s moderným dizajnom kúpeľne budete mať pocit ako pri pobyte v kúpeľoch. Sprchové kúty sú zas praktickejšie a zaberajú menej miesta. Sú tiež ekonomicky úspornejšie na čo sa týka spotreby vody.

Populárne sú aj kvalitné špeciálne upravené podlahy, ktoré pri ohradení sklom pôsobia ako sprchový kút a voda v nich odteká cez upravený otvor v podlahe. Alternatívnym riešení pre vašu kúpeľňu môže byť prepojenie vane so sprchovacím kútom. Jedná sa o vaňu ktorú je možné uzavrieť sklom či inou ochranou a využívať ju aj ako sprchovací kút.

Značka DOM 3D Slovakia má od svojho založenia od roku 2008 za sebou stavebnú činnosť, v ktorej sme sa venovali suchej výstavbe a kompletným rekonštrukciám bytov a domov. Ponúkame vám široký výber dlažieb a obkladov s možnosťou využitia nie len v kúpeľni. U nás si vyberiete z produktov kvalitných značkiek reprezentujúcich bohatý sortiment keramických obkladov a dlažieb vrátane dekoračných a funkčných doplnkov pre kompletné riešenia. Vďaka segmentácii značiek pokrýva naša, spoločnosť skoro všetky potreby zákazníkov v oblasti keramických obkladov.

P. O. Hviezdoslava 240 /22 96001 Zvolen
tel.: +421917289804

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888