Kuchynské dosky majú silu meniť kuchyne

Kuchynské dosky majú silu meniť kuchyne

Zabudnite na kuchynské dosky v tvare obdĺžnika s minimálnym priestorom. Budúcnosť je predo dvermi a tam sa medze nekladú. Práve naopak, každý netradičný tvar je vítaný a každý netradičný tvar vám dodá nielen dizajnový šmrnc, ale aj väčšie množstvo priestoru. Vymodelovať si svoju vysnívanú kuchyňu do najmenšieho detailu už nemusí byť len výsledkom vašich snov.

Ako môžu kuchynské dosky zmeniť prítomnosť na budúcnosť

Čaro zariaďovania miluje nejedna žienka domáca. Pre niekoho kto zariaďuje svoje prvé bývanie je to skúška ohňom a testom nervov. Ak však máte svoju jasnú predstavu, ako bude do detailov každá miestnosť vyzerať je to o niečo jednoduchšie a hlavne radostnejšie. Kuchyňa je jedným z tých miest, v ktorom trávime dostatok času k tomu, aby to tam nielen pekne vyzeralo, ale aj spĺňalo funkčné hľadisko. To znamená, že je potreba dostatok úložného priestoru pre potraviny, riady či kuchynské spotrebiče.

Dostatok miesta nám však poskytne aj kuchynská doska, ktorú si necháme vyrobiť na mieru. Má to mnoho výhod oproti klasickým obdĺžnikovým tvarom. Kuchynskou doskou robenou na mieru si totiž vieme nielen zväčšiť, ale aj prispôsobiť priestor presne podľa našich predstáv. Okrem priestoru treba brať do úvahy aj materiál, z ktorého kuchynskú dosku chceme mať vyrobenú. Pre modernú kuchyňu s nádychom budúcnosti kuchynská doska z lepeného dreva veru stačiť nebude. Do detailov prepracovaná kuchynská doska vyrobená zo syntetického granitu sa uchytí ako vo vašej domácnosti, tak aj v reštauráciách, na školách či v nemocniciach.

Barové pulty, od ktorých je ťažké odísť

Moderné dizajnové inovácie vychádzajú z veľkého spoločného priestoru, v ktorom je obývacia izba spojená s kuchynskou časťou. Vďaka tomuto veľkolepému priestoru si tak môžeme navrhnúť kuchyňu snov aj s krásnym barovým pultom, od ktorého sa ťažko odchádza. Samozrejme nemáme na mysli barový pult s alkoholom, ale moderný priestor na ktorom je dostatok priestoru. Veľmi jednoducho môžete pripravovať večeru v kuchyni, kým vaše deti budú sedieť za barovým pultom a písať si domáce úlohy pod vašim dohľadom. Okrem iného je barový pult ideálnym miestom na posedenie pri pohári vínka s priateľom alebo priateľkom. Fantázii sa medze nekladú, a preto si môžete navrhnúť taký barový pult o akom ste vždy snívali.

Pri zariaďovaní myslite na budúcnosť a na kvalitné materiály, ktoré vydržia desiatky rokov ako nové. Pri plánovaní vašej domácnosti tak využite moderné prvky doby a nechajte si poradiť od Artstone, ktorí spracovaním syntetického granitu vyrábajú kuchynské, kúpeľňové dosky, stoly, barové pulty a iné pracovné dosky na širokú škálu použitia v rôznych prevádzkach a zariadeniach.

Duklianska 8 08001 Prešov
tel.: +421905700802

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888