Prečo by ste mali vsadiť práve na laminátové parkety?

Prečo by ste mali vsadiť práve na laminátové parkety?

Pokiaľ rozmýšľate, aké parkety by ste mali použiť do vášho interiéru a nie ste rozhodnutí, laminátové parkety vás presvedčia. Tento typ parkiet má na svojom konte niekoľko dôvodov, prečo sú dobrou voľbou. Skrývajú v sebe ušetrenie vašich financií, sú ľahko inštalovateľné a pripomínajú rôzne variácie dreva. Predvedieme vám niekoľko ďalších výhod, prečo ísť jednoznačne do laminátu.

Laminátové parkety sú flexibilné a nielen vo výbere farieb

Laminátové parkety majú úžasnú schopnosť. Dokážu sa prispôsobiť a to doslovne. Tento typ parkiet je známy tým, že sa dokáže zmršťovať a prípadne rozťahovať pri rôznych zmenách. Takéto zmeny môžu veľakrát nastať v dôsledku teploty alebo tlaku. Toto je dôvod, prečo majú parkety dlhú životnosť. Neporušia sa spoje a laminátové parkety zostanú stabilné. To je jednou z veľkých výhod, ktorá zaručuje dobrú investíciu.

Pokiaľ hovoríme o flexibilite pri lamináte, tak sa to týka aj farebnej škály. Laminátové parkety disponujú veľmi širokým výberom, ako farebne zladiť parkety s nábytkom. Výhodou týchto parkiet je aj to, že pôsobia ako pravé drevo. Preto je rozdiel voľným okom ťažko rozpoznateľný. Nájdete ale aj rôzne dizajnové alebo rustikálne vzory či keramické a kamenné dekory. Laminátové parkety disponujú rôznymi odtieňmi. Stačí len nakombinovať doplnky, nábytok a premyslieť si, akoby mal váš interiér pôsobiť.

Laminátové parkety sú cenovo prístupné a jednoducho inštalovateľné

Pokiaľ potrebujete pokryť väčšiu plochu, určite sa vám z hľadiska financií oplatí ísť do tejto možnosti. Nie je to síce pravé drevo, ale vo finále nezachytíte rozdiely. Laminátové parkety sú veľmi výhodné napríklad aj z hľadiska podlahového kúrenia. Tieto parkety sú priam stavané na tento typ vykurovania.

Rýchlosť je slovo, ktoré perfektne vystihuje inštaláciu laminátových parkiet. Dajú sa pohodlne nainštalovať. Dokonca to zvládne vďaka ľahkému systému takmer každý. Pri osadzovaní parkiet nepotrebujete žiadne špeciálne lepidlá alebo klince. Nevyžadujú sa taktiež ani žiadne veľké prípravy pred ich inštalovaním. Laminátové parkety sa dajú osadiť aj na schodisko, a tým nenarušíte vzhľad. Váš interiér bude pôsobiť ucelene. Laminátové parkety je možné položiť dokonca aj na pôvodnú podlahu.

Sme firma ELBO TRADE, s. r. o., ktorá sa venuje ekologickým laminátovým parketám. Tieto parkety sú veľmi efektívne, výnimočné a odolné. Pokojne si nechajte u nás poradiť. Naši odborníci vám radi pomôžu pri výbere tých správnych podlahových krytín. Ponúkame aj rôzne druhy tapiet, kľučiek a vnútorných dverí. Taktiež máme pre vás pripravený aj doplnkový tovar. Presvedčte sa sami a neváhajte nás kontaktovať ešte dnes.

207 93014 Mad
tel.: +421905773929

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888