Dizajnové svietidlá pre náročných

Dizajnové svietidlá pre náročných

Milovníci originality vedia, že svietidlá by nemali iba svietiť. Sú dôležitou súčasťou domácnosti, aby tak v každom priestore od jedálne až po obývačku prinášali kus krásneho doplnku, ktorý dotvára celkový dizajn. Svietidlá sú tak nielen nástrojom na svietenie, ale aj moderným dizajnovým doplnkom.

Svietidlá, ktoré inšpirujú

Zariaďovanie svojho vysnívaného hniezdočka je inšpirujúca a obľúbená činnosť. Nie je to len o výbere obkladov do kúpeľne či výbere správnej podlahy. Podlahy, obklady, farba stien to je všetko iba začiatok veľkého a detailného plánovania. Pri zariaďovaní treba zosúladiť množstvo faktorov aj to, aby každý jeden prvok ladil s tým druhým. Ak máte cit pre dizajn a kvalitu viete, že svietidlá nie sú len prvkom na osvetlenie priestoru. Originálne svietidlá majú silu nakopnúť vašu kreativitu k ešte lepším a krajším kombináciám. Fantázii sa medzi nekladú a dnes už nájdete na trhu množstvo originálnych svietidiel. Od klasických závesných, stojacich, stolných, tieniacich, nástenných, ale aj vyrobených z kvalitných materiálov v najrôznejších tvaroch, aké si len dokážete predstaviť.

Nechajte sa očariť originálnou kvalitou svietidiel

Svietidlo nie je produkt, ktorý by mal krátku životnosť, preto netreba pozerať na tie najlacnejšie. Pozerajte a vyberajte také svietidlá, ktoré majú v sebe kus individuálnej originality. Aj vďaka takýmto kúskom bude vaša domácnosť žiariť originalitou. Kým v minulosti boli trendy veľké kryštálové lustre dnes nájdete medzi obľúbenými a hlavne originálnymi svietidlami aj také kúsky, ako je napríklad žiarovka visiaca iba na farebnom kábli. Fantázii sa medze naozaj nekladú a aj v tomto prípade platí, že nebojte sa kreativity. Klasika je síce stále v móde, ale stále viac sa dostáva do popredia individualizmus a originalita. Originálne svietidlá s prvkami individualizmu zmenia vašu domácnosť k dokonalosti.

Prečo je obývačka tak obľúbená?

Obývačka je priestor, v ktorom trávime azda najviac času zo všetkých miestností. Prečo je tomu tak? Je to miesto na oddych, prácu, debaty, ale aj plánovanie a tvorenie. Očakáva sa, že práve obývačka bude miestom, ktoré sa bude vyznačovať našim štýlom a individualitou. Je to najnavštevovanejšie miesto nielen pre domácich, ale aj všetky návštevy. Všetko je tam na očiach a žiaden doplnok nebude prehliadnutý. A práve v nových bytoch a domoch sú súčasťou obývačky aj jedálenské časti, ktoré sú dôležitým prvkom oddeľujúcim obývaciu izbu od kuchyne.

Ak chcete ohúriť svoje návštevy a byť originálni, nebojte sa vyberať produkty od JID Julia Interior Decorations, kde nájdete kvalitu s dôrazom na originalitu.

M. R. Štefánika 1836 /71 92701 Šaľa
tel.: +421911194776

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888