Prečo si vybrať kvalitné obedové menu?

Prečo si vybrať kvalitné obedové menu?

Hľadáte obedové menu, s ktorým budete spokojní v rámci celého týždňa? Pokiaľ sa aj vy počas pracovného týždňa stravujete v reštauráciách, jedálňach či vývarovniach, vaše kroky by mali smerovať k donáške jedla, ktorá ponúka kvalitné denné menu a jedlá pripravené z kvalitných surovín. Dôležité je aj to, aby menu ponúkalo každý deň viaceré možnosti. Budete tak mať na výber zo sladkých aj slaných jedál, rôznych polievok či dezertov.

Ako si vybrať obedové menu pre každodenné stravovanie?

Aj vy sa počas pracovného týždňa radi stravujete v reštauráciách alebo si jedlo nechávate doručiť priamo na pracovisko? Alebo práve hľadáte kvalitné obedové menu, s ktorým budete dlhodobo spokojní? Pri výbere donášky jedla by ste si mali dopredu pozrieť obedové menu a vybrať si to, ktoré ponúka rozličné jedlá na každý deň. Obmieňanie jedál je veľmi dôležité. Veď azda každý sa počas pracovného dňa najviac teší na obednú prestávku a chutný obed. Zároveň, kvalitná strava je mimoriadne dôležitá pre doplnenie energie a správne fungovanie organizmu.

Vaše obedové menu by malo pozostávať z polievky, ktorá, ako sa hovorí, je základom dobrého obedu a hlavného chodu. Zvoľte si donášku jedla, ktorej obedové menu ponúka viaceré druhy polievok. Základom je dobrý slepačí vývar – ten v dobrom obedovom menu jednoducho nesmie chýbať. Podľa vašej chuti si pozrite či menu ponúka aj iné polievky, napríklad obľúbenú paradajkovú či cesnakovú polievku. Nepodceňujte ani kontrolu hlavných jedál na každý deň. Obedové menu by malo mať niekoľko možností tak, aby ste si v rámci celého pracovného týždňa mohli každý deň vybrať iné jedlo.

Aké chute hlavných jedál by nemali v dobrom obedovom menu chýbať?

Keď obedové menu na celý týždeň tak také, ktoré ponúka hlavné jedlá rôznych chutí na každý deň. Veď nie každý deň máte chuť len na slané či len na sladké. Rovnako obedové menu by malo ponúkať hlavné jedlá mäsité aj bezmäsité či vegetariánske jedlá.

Dobrým znakom kvalitnej donášky jedla je ponuka jedál z mäsa – jedál z kuracieho mäsa, hovädzieho či bravčového mäsa a jedál zo zeleniny či sladkých chutných jedál. Samozrejme, obedové menu by malo obsahovať aj tradičné chutné jedlá zo slovenskej kuchyne. Aby vám v práci dobre chutilo, obedové menu si prezrite aj z kolegami či zamestnancami alebo nadriadenými. Pri hromadných donáškach je spravidla obedové menu cenovo výhodnejšie.


Naša spoločnosť Nitra Delivery Food s. r. o. so sídlom v Nitre zabezpečuje stravovanie pre podniky a firmy s výhodným jedálničkom a prijateľnými cenami. Zabezpečíme aj stravovanie na oslavy. Prijímame objednávky a expedujeme varené jedlo, obedy priamo k vám do vašej firmy a vašej domácnosti. Vybrať si môžete aj z kvalitných slovenských špecialít. Neváhajte nás https://www.nitradeliveryfood.sk/kontakt/.


Mostná 13 94901 Nitra
tel.: +421911751235

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888