Lahodná medovina, ktorú musíte ochutnať

Lahodná medovina, ktorú musíte ochutnať

Medovina pomôže k lepšiemu tráveniu, podporí imunitu aj tvorbu červených krviniek, má antiseptické účinky a pozitívne vplyva aj na nervy. Môžete si ju dopriať vychladenú (okolo 15°C) aj horúcu (max. 60°C) a vždy budete mať garanciu úžasného chuťového zážitku. Taká je medovina z eshopu vyrobapiva.sk.

Doprajte si medovinu podľa vášho gusta

Medovina (niekedy charakterizovaná aj ako medové víno) je prírodným alkoholickým nápojom, ktorý pozostáva z jemného medového buketu. Pripravuje sa niekoľkotýždňovým kvasením medového roztoku v kombinácii s ušľachtilou kultúrou vínnych kvasiniek a zvyčajne obsahuje 12 – 14 % alkoholu. V našej ponuke je medovina zastúpená v mnohých príchutiach – cherry, staroslovienska, čučoriedková, orechová, zázvorová, škoricová, mandľová, bylinková či chilli (v 0,5 l aj 10 l baleniach). Pokojne ňou môžete ponúknuť svojich hostí, príp. si dopriať kalištek na svoje zdravie (optimálne množstvo je 1 dcl medoviny za deň). Je iba na vás, či ju budete koštovať samostatne, alebo si ju pridáte do čaju alebo piva.

Medovina ako liek

Okrem už spomenutých prospešných účinkov medovina taktiež napomáha k ochrane a regenerácii buniek, pri prirodzenej detoxikácii organizmu a vplýva aj na eliminovanie vysokého cholesterolu a krvného tlaku. Medovina má pozitívny vplyv aj na kvalitu spánku a taktiež sú jej pripisované afrodiziakálne účinky (preto je považovaná za nápoj lásky). V našej ponuke máme aj medovinový set, vďaka ktorému si môžete pripraviť až 25 litrov kvalitnej domácej medoviny presne podľa vášho gusta. Set tvoria všetky potrebné ingrediencie (vínne kvasnice a ich živiny, kyselina citrónová, číriaci prostriedok, vínny stabilizátor). Postačí len med a voda. Náš sortiment zahŕňa aj chmeľ, domáce pivo, destiláty a víno, rochester ginger, gastro produkty či kozmetické darčeky pre ženy s pivnou tematikou. Pre viac informácii nás kontaktujte alebo navštívte náš web.

T. G. Masaryka 96001 Zvolen
tel.: +421915655315

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888