Aké výhody ponúka reštauračný systém?

Aké výhody ponúka reštauračný systém?

Reštauračný systém je dnes súčasťou takmer každej modernej reštaurácie či iného reštauračného zariadenia. Prináša jedinečný systém zefektívnenia a zjednodušenia procesov prevádzky. Cieľom každej reštaurácie je vytvoriť si klientelu spokojných zákazníkov, ktorí sa do prevádzky budú radi vracať a tiež zabezpečiť dlhodobú ziskovosť. Reštauračný systém prispieva k naplneniu oboch cieľov a stojí za to ho vyskúšať.

Prečo zaviesť reštauračný systém do každej prevádzky?

Pri otváraní novej reštaurácie je potrebné myslieť na množstvo záležitostí, ako napríklad zariadenie, obsadenosť personálu, vybavenie priestorov, štýl prípravy a podávania jedál a podobne. Je dobré už v tejto fáze zvážiť včasné zavedenie reštauračného systému, ktoré zaručí lepší prehľad a zefektívnenie jednotlivých činností. Kým kedysi sa manažéri riadili informáciami z množstva odborných kníh, napríklad o procesnom manažmente, ktorý mal dopomôcť eliminovať nepotrebné činnosti, zjednodušiť chod prevádzky a zároveň zvýšiť ziskovosť. Dnes je jedinečnou možnosťou uľahčenia práce práve reštauračný systém. Vybrať by ste si mali spoľahlivý, od overených odborníkov, ktorí vám dokážu poradiť o vhodnom spôsobe jeho zavádzania presne podľa potrieb prevádzky.

Prvý dojem na zákazníkov môžete urobiť len raz. Vo všeobecnosti platí, že najviac zákazníkov príde do vašej reštaurácii v prvých dňoch po otvorení či rekonštrukcii, pretože chcú ochutnať novinky a otestovať ponúkané služby. Reštauračný systém vám pomôže prezentovať sa v najlepšom svetle a klientom dokázať, že v prevádzke je zabezpečená dobrá organizácia.

Aké benefity ponúka reštauračný systém?

Reštauračný systém je vlastne hardvérové či softvérové zabezpečenie prevádzky zo všetkým čo k nej patrí. Obsahuje v sebe systém skladového hospodárstva, spravuje systém obsluhy, stará sa o komunikáciu medzi personálom, zahŕňa elektronickú pokladňu a množstvo iných funkcií. Reštauračný systém je nainštalovaný vo viacerých zariadeniach súčasne. Ak ste niekedy v reštaurácii videli čašníkov, ktorí namiesto klasického pera a papiera mali v rukách tablety či smartfóny, pravdepodobne využívali reštauračný systém . Ten im umožnil jednoducho nahodiť objednávku, spracovať ju a automaticky zaslať k baru alebo do kuchyne. Reštauračný systém dokáže jednoducho vystaviť účet za konzumáciu či jej rozrátanie medzi viacerých platiteľov. Klienti tak zakaždým odchádzajú spokojní s rýchlim servisom.

Spoločnosť ALTO Slovakia sa v oblasti informačných technológií špecializuje na reštauračné systémy, hotelové systémy a mnohé iné moderné technológie. Zaoberáme sa komplexnými riešeniami informačných systémov pre hotelové a reštauračné zariadenia. Pre zákazníkov zabezpečuje programové vybavenie a k nim potrebné technické prostriedky. Ak hľadáte spoľahlivý systém pre vašu reštauráciu či prevádzku, neváhajte nás kontaktovať.

Sládkovičova 33 05921 Svit
tel.: +421523210400

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888