Servis a oprava chladničky a mrazničky

Servis a oprava chladničky a mrazničky

PROEX je pripravená poskytnúť vám servis a opravu chladničky a mrazničky. Táto služba servis a oprava chladničky a mrazničky prebehne vždy, v čo najkratšom čase u vás doma. V prípade, že vaša chladnička alebo mraznička už neslúži tak, ako by mala. Radi vám zabezpečíme analýzu pod dohľadom špičkových technikov.

Servis a oprava chladničky a mrazničky – ako to u nás funguje?

Servis a oprava chladničky a mrazničky je naša služba, ktorá sa zabezpečuje pre našich klientov na profesionálnej úrovni. Je prirodzené, že s chladničkami a tiež s mrazničkami sa spájajú poruchy a rôzne poškodenia. Neváhajte preto a zavolajte si našu firmu PROEX, ktorá vám servis a opravu chladničky a mrazničky vykoná na počkanie. V našom portfóliu viete nájsť aj službu servis a oprava umývačky alebo službu servis a oprava varnej dosky a rúry. Stav vašich spotrebičov skontrolujeme a navrhneme vám to najefektívnejšie riešenie. V tomto smere vždy obráťte na tých najlepších profesionálov. Na nás.

Nečakajte dlho na servis a opravu chladničky a mrazničky

Je prirodzené, že čím skôr sa vykoná servis a oprava chladničky a mrazničky, tak tým ľahšie spotrebič prinavrátite do akostného stavu. Tým pádom vieme vykonať aj opravy, v čo najlepšej a najvýhodnejšej cene. V prípade, že veľmi dlho čakáte na servis a opravu chladničky a mrazničky, riskujete veľké poškodenie týchto spotrebičov. Naši pracovníci sa špecializujú najmä na servis a opravu chladničky a mrazničky značky Bosch, AEG, Siemens a Zanussi. Pri oprave vám poskytneme iba autorizované a tiež originálne diely priamo od výrobcov. Servis a oprava práčky a sušičky a tiež servis a oprava malého spotrebiča a vysávača nie je pre nás žiadnou výnimkou. Informujte sa priamo u nášho poskytovateľa.

Exnárova 3127/16 82103 Bratislava II
tel.: +421243631327

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888