Obehové čerpadlo jednoznačne šetri vašu peňaženku

Obehové čerpadlo jednoznačne šetri vašu peňaženku

Vedeli ste, že vám obehové čerpadlo dokáže ušetriť až 90% energie? Obehové čerpadlo totiž zaisťuje obeh vody medzi vykurovacím telesom a zdrojom tepla, čo je zväčša kotol. Okrem toho, že obehové čerpadlo sa používa na vykurovanie, svoje využitie našlo aj v klimatizačných zariadeniach.

Obehové čerpadlo predstavuje niekoľko druhov, – ktorý si vyberiete práve vy?

V prípade, že ste sa rozhodli vsadiť na obehové čerpadlo, myslite na to dopredu. Výber obehového čerpadla už zvažuje projektant pred výstavbou domu. S výberom vám samozrejme pomôžeme s radosťou my. To isté platí aj pokiaľ vyberáte bojler, kotol na drevo alebo kotol na pelety. Radi s vami prekonzultujeme všetky vaše požiadavky a už dnes môžete mať vybratý váš vysnívaný produkt. Treba si však zvážiť, napríklad aký druh obehové čerpadla potrebujete. Druhy obehové čerpadla sa totiž líšia najmä tým či ich potrebujete na okamžitú dodávku teplej vody, do klimatizačného zariadenia alebo na vykurovanie.

Obráťte sa na naše poradenstvo ohľadne obehového čerpadla

Radi vám však predvedieme obehové čerpadlo, ktoré je radené ako makrobežný typ. Ten sa používa najmä pri rodinných domoch. Obehové čerpadlo sa montuje v tomto prípade priamo do potrubia. Preto pri výbere obehového čerpadla treba zvážiť všetky jeho vlastnosti a tiež parametre. K tomu vám samozrejme dokáže skvelo pomôcť náhľad do starého obehového čerpadla alebo do projektovej dokumentácie. Keďže obehové čerpadlo nie je práve bežný obor, neváhajte sa v tomto smere obrátiť na nás. My vám všetky parametre obehové čerpadla priblížime. Takisto ani sanita nám nie je cudzia. Zabezpečíme vám praktickosť, šetrnosť a taktiež aj skvelý dokonalý dizajn.

Vojenské 966 02901 Námestovo
tel.: +421909150150

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888