Výroba elektroniky je pre nás v našej spoločnosti hračkou

Výroba elektroniky je pre nás v našej spoločnosti hračkou

Profil spoločnosti TELUX spol. s. r. o. je najmä výroba elektroniky. Zaoberáme sa osadzovaním DPS pomocou technológie SMT alebo THT. Oživujeme a nastavujeme DPS. Vyrobíme vám špeciálne zariadenia na mieru a tiež vám poskytneme kompletizáciu zariadení Spoľahnite sa. Naši odborníci vás radi obslúžia.

Výroba elektroniky pokojne už od jedného kusu

Výroba elektroniky a tiež elektrických zariadení v našej spoločnosti funguje nasledovne. Zaoberáme sa najmä zákazkovou výrobou elektroniky. Osadzujeme zákaznícke dosky plošných a iných spojov. Využívame na to techniku SMT alebo klasickú dierovú techniku THT. Zabezpečíme pre vás výrobu sieťotlačových šablón, ktoré pomáhajú pri nanášaní pasty. Dodáme vám potrebné materiály a samozrejme tiež súčiastky. Zrealizujeme zákazku, ktorá je už aj od jedného kusa. Nie je to pre nás žiaden problém. výroba elektroniky si tiež vyžaduje prítomnosť špičkových zariadení, ktoré sú samozrejme našou súčasťou. Oživovanie vyrobených komponentov takisto patrí k portfóliu našej práce. Osadzovanie dosiek plošných spojov vám vieme poskytnúť jednoducho takmer ihneď.

Potrebujete nájsť spoločnosť na výrobu elektroniky? Tu ste správne

Naši pracovníci majú dlhoročné skúsenosti, ktoré sú zárukou tej najvyššej kvality. Okrem toho vám pri výrobe elektroniky a pri osadzovaní DPS zabezpečujeme špičkové zariadenia, nákup materiálov od overených dodávateľov a tiež stabilný tím zamestnancov. Pri výrobe elektroniky používajú naši zamestnanci odborné vedomosti, skvelú organizáciu práce a tiež časovú flexibilitu. Osadzovanie DPS a výroba elektroniky je proces, ktorý máme odskúšaný a viete sa na nás plne spoľahnúť. Neváhajte navštíviť našu internetovú stránku alebo nás kontaktovať. Ku každému zákazníkovi pristupujeme individuálne a s dávkou profesionality. Jednoznačne spoluprácu s nami neoľutujete.

Družstevná 548 /5 92210 Trebatice
tel.: +421337732171

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888