Výkonná wapka, ktorú si zamilujete

Výkonná wapka, ktorú si zamilujete

Nielen výkonná wapka, ale aj ostatné produkty z našej ponuky si zamilujete. Sme partneri v oblasti predaja, prenájmu ako aj servisu výkonnej čistiacej techniky značky Nilfis. Od wapiek cez vysávače až po veľké priemyselné vysávače do akejkoľvek prevádzky.

S wapkou ako profík

Čistiace práce nie sú starosť, ak viete, ako na to. Nezáleží na tom či potrebujete vyčistiť dlažbu na záhrade alebo terasu u zákazníka. Spoločnosť Viltech vám pomôže s dodaním výkonných čistiacich strojov na rôzne použitie. Nielen wapka, ale aj výkonné čistiace stroje na podlahu vás svojim širokým záberom a výkonom prekvapia. Čo sa týka wapiek máme ponuku, ktorú ocenia profesionáli ako aj domáci kutilovia. Podľa toho, čo potrebujete vyčistiť a akú veľkú plochu vám aj odporučíme najvhodnejší wapkovací stroj. Hobby wapka je určená pre dom, záhradu či auto. Jednoduché a rýchle riešenie, ktoré doslova urobí kus roboty za minimum námahy. S wapkami od Viltech wapkuje každý ako profík. Wapky sú vybavené potrebným príslušenstvom aj návodom na ich správne používanie.

Minimum námahy a super výkon prináša wapka od Viltech

Našim cieľom je prinášať vám také produkty, ktoré aj pri minimálnej námahe poskytujú super výkon. Dbáme na vysoký výkon, a to nielen pri wapkách. Každá wapka bez rozdielu je prispôsobená podmienkam využitia. To platí pre všetky naše stroje. V ponuke máme totiž aj vysávač vhodný do interiéru. Pre rôzne typy prevádzok je vhodný priemyselný vysávač, ktorý odstráni najrôznejšie druhy nečistôt, a to v pevnom i kvapalnom zoskupení. V ponuke máme taktiež výkonné stroje vhodné do akýchkoľvek podmienok. Celá naša ponuka má spoločného menovateľa. Je ním popredný svetový výrobca Nilfisk, ktorý je výrobcom profesionálnej čistiacej techniky. Neváhajte a vyberte si z našej širokej ponuky kvalitný stroj na čistenie. Radi vám s výberom pomôžeme a podáme všetky dostupné informácie.

Borovianska 3 96001 Zvolen
tel.: +421904606888

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888