Ventilátory zbavia priestor nepríjemnej vlhkosti i zápachu

Ventilátory zbavia priestor nepríjemnej vlhkosti i zápachu

Nástenné ventilátory sa postarajú o čistý vzduch, ktorý zbavia prachu, zápachu a iných nečistôt. Na e-shope kbl-elektro.sk nájdete výkonné ventilátory E-STYLE, ktoré je možné namontovať do kúpeľne, toalety, komory či do kancelárie, reštaurácie, hotela a podobných zariadení a prevádzok.

Ventilátory s časovým spínačom a hygrostatom

Ventilátory E-STYLE sú určené do interiéru s teplotou 0 – 40 °C. Sú mimoriadne tiché. Ukrývajú v sebe AC motor s jednofázovým napájaním, so vstavaným termokontaktom a zabudovanou tepelnou ochranou, ktorá eliminuje riziko prehriatia. Ventilátory E-STYLE taktiež disponujú časovým spínačom (možnosť nastavenia doby dobehu na 3 – 25 minút) a hygrostatom. Ten pri poklese vlhkosti na nastavenú hodnotu spustí časový dobeh, po uplynutí ktorého sa ventilátor sám vypne. Ventilátory E-STYLE je vhodné montovať horizontálne aj vertikálne, a to cez stenu alebo kratšie rovné potrubie. Je dôležité predísť ich namŕzaniu, keďže v dôsledku toho môže dôjsť k nastekaniu a následnému usadzovaniu kondenzátu vody z potrubia.

Výborný výkon ventilátorov

Ventilátory E-STYLE odporúčame pravidelne čistiť. Výrazne tým predĺžite ich životnosť a bezproblémovú funkčnosť. Pred údržbou je potrebné odpojiť zariadenie od elektrického prúdu a zablokovať hlavný spínač. Dôležitá je predsa bezpečnosť a ochrana vášho zdravia. Aj keď sú ventilátory E-STYLE charakteristické výborným výkonom, vyhýbajte sa ich zbytočnému preťažovaniu. Na našom e-shope kbl-elektro.sk nenájdete len ventilátory, ale aj elektroinštalačný materiál (zásuvky, svornice, hmozdinky, príchytky, predĺžovačky, ističe, spojky, spínače, rozvádzače, inštalačné rúry, škatule a viečka a i.), elektro, káble (radiace, protipožiarne, komunikačné, silové, anténne), svetlá a objímky. Nakupujte výhodne za super ceny aj vy.

Hviezdoslavova 18 98401 Lučenec
tel.: +421948062456

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888