Prečo sú interiérové kamery vždy výbornou voľbou

Prečo sú interiérové kamery vždy výbornou voľbou

Nenápadné a výkonné interiérové kamery sú štandardnou súčasťou bezpečnostného systému v domácnostiach aj firmách. Vynikajú kompaktnými rozmermi, poskytujú výborný obraz cez deň aj v noci a záznam môžete sledovať na diaľku cez mobil. V MONITOR vám navyše poradíme a pomôžeme s výberom.

Interiérové kamery a ich charakteristiky

Interiérové kamery snímajú priestor v reálnom čase, a to horizontálne aj vertikálne. Navyše sú schopné detekovať pohyb a medzi ich špecifikácie patrí aj podpora hotspotu. Taktiež oceníte obojsmernú audiokomunikáciu prostredníctvom vstavaného mikrofónu a reproduktoru. Aj preto sú interiérové kamery skvelými pomocníkmi pri strážení detí. Zároveň vám poskytnú dokonalý prehľad o tom, čo počas vašej neprítomnosti vystrájajú domáci miláčikovia. Interiérové kamery sú taktiež žiadané v domácnostiach so seniormi, obzvlášť v prípadoch, ak ostávajú sami doma. Vy môžete ísť do práce či na výlet bez zbytočných obáv o to, či starý otec náhodou nespadol na schodoch. Interiérové kamery budú vašimi druhými očami.

Spoľahlivý záznam interiérových kamier

Interiérové kamery sú výbornou voľbou, ako chrániť blízkych aj majetok. Nahratý záznam uložia na pamäťovú kartu a v prípade krádeží či iných nepríjemných situácií neraz pomôžu odhaliť páchateľov. Interiérové kamery totiž všetko spoľahlivo zaznamenajú. Okrem špičkového výkonu, výborného obrazu a malých rozmerov sú charakteristické aj pomerne jednoduchou inštaláciou a super cenou. Nemusíte sa obávať, našim zákazníkom v prípade potreby poskytujeme online technickú podporu. Pred odoslaním tovar vždy vyskúšame, čiže nehrozí, aby ste dostali chybný či nefunkčný tovar. Naša ponuka zahŕňa obrovský výber kamerového sortimentu. Či už hľadáte interiérové kamery, bezdrôtové kamery, AHD kamery, bezpečnostné kamery, IP kamery, WiFi kamery alebo kamerové sety či kamerové systémy, u nás ste na správnej adrese. Bližšie informácie o jednotlivých produktoch aj celej našej ponuke nájdete na kamerove-sety.sk.

Rožnavská 2354 97901 Rimavská Sobota
tel.: +421905127201

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888