Fotovoltika ako energetické riešenie vašej budúcnosti

Fotovoltika ako energetické riešenie vašej budúcnosti

Viete, čo je fotovoltika? Postará sa o výrobu vašej vlastnej energie, a to prostredníctvom slnka ako obnoviteľného a prakticky nevyčerpateľného zdroja. Vďaka tomu môžete ušetriť slušnú sumu peňazí a ešte aj šetriť životné prostredie.

Ekologická fotovoltika

V GRUNPOWERTECH sa venujeme predaju a montáži solárnych systémov. A môžeme potvrdiť, že fotovoltika patrí medzi investície s rýchlou návratnosťou. Dôležité je spomenúť jej ekologický rozmer. Fotovoltika šetrí prírodu, keďže ju zbytočne nezaťažuje a neznečisťuje. Aj preto je zrejmé, že práve fotovoltika (fotovoltaika) predstavuje spoľahlivé a úsporné riešenie budúcnosti. Premieňa slnečné žiarenie na elektrickú energiu. Tajomstvom sú fotovoltické panely, v ktorých sa táto energia premieňa na jednosmerný a následne na striedavý prúd. Panely sú účinné počas celého roka, teda aj v zimných mesiacoch. Navyše sa vyznačujú dlhou životnosťou, čiže vám spoľahlivo poslúžia niekoľko desaťročí. Získanú energiu môžete využívať na zaistenie bežnej prevádzky domácnosti – vykurovanie, osvetlenie, teplá voda, rekuperácia (spätné získavanie tepla) a pod.

S fotovoltikou nehrozí žiadna strata energie

Výhodou je, že všetku energiu, ktorú fotovoltika, resp. fotovoltické panely vyrobia, dokážete spotrebovať bez straty. Nespotrebovanú energiu je totiž možné presmerovať do batérie, ktorá začne energiu odovzdávať pri absencii slnečného žiarenia. Každopádne, pre maximálny účinok odporúčame využívať elektrické spotrebiče najmä počas dňa. Fotovolitka je v našej ponuke zastúpená niekoľkými prvotriednymi setmi fotovoltických panelov, ktoré sa stanú vašou súkromnou domácou elektrárňou. Cena zahŕňa set panelov vrátane meniča, materiálu, projektovej dokumentácie, revíznej správy, prihlásenia na DSS a montáže. Radi vám pomôžeme s vhodným riešením fotovoltiky pre vašu domácnosť. Kontaktujte nás a vypracujeme vám bezplatnú ponuku na mieru. Sme experti aj na tepelné čerpadlo, ktoré na výrobu tepla využíva teplo zo vzduchu, zeme či z vody.

Nová 445/18 94651 Nesvady
tel.: +421907736012

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888