Prečo je údržba technických zariadení vykonávaná odborníkmi?

Prečo je údržba technických zariadení vykonávaná odborníkmi?

Údržba technických zariadení je dôležitá z hľadiska ich funkčnosti a tiež z hľadiska bezpečnosti. Týka sa nielen zamestnávateľov a pracovného prostredia, ale tiež bežných fyzických osôb a domácností. Známe sú vyhradené technické zariadenia a to tlakové, zdvíhacie, elektrické a plynové. Uľahčujú nám život, ale bez pravidelnej údržby môžu náš život aj ohroziť. Údržba technických zariadení musí byť vykonávaná odborne a to certifikovanou firmou.

Údržba technických zariadení v praxi

Poznáte to určite všetci, po zime a nekonečnom vykurovaní nastúpi jar. Povypíname všetky kotle, vykurovacie systémy a chceme na ne nemyslieť. No a práve toto je čas, kedy tlakové zariadenia ako kotle, nádoby, potrubia a bezpečnostné zariadenia vyžadujú údržbu, aby sme boli pripravení na ďalšiu zimu. Svoju pozornosť nevyhnutne vyžadujú aj zdvíhacie zariadenia. Preto údržbu žeriavov, pohyblivých pracovných plošín, výťahov, pohyblivých schodov alebo lyžiarskych vlekov tiež zveríme do rúk odborníkom. Elektrické a plynové zariadenia sú najbežnejšie a najpoužívanejšie, ale bez údržby dokážu spôsobiť rozsiahle škody. Údržba vyhradených technických zariadení je povinne vykonávaná odborne spôsobilými osobami.

Údržba technických zariadení vykonávaná odborníkmi

Elektrická energia je potrebná v každodennom živote - v domácnosti aj v práci. Preto je dôležité postarať sa o jej bezproblémový chod a nehasiť oheň až vtedy, keď dôjde k poškodeniu elektrických rozvodov alebo zariadení. Bezporuchová funkčnosť sa zabezpečí pravidelnými kontrolami, obhliadkami a údržbou. O pomoc požiadame vždy osobu alebo firmu s patričným vzdelaním a odbornou spôsobilosťou. Najbežnejšie technické zariadenia sú elektrické a zveriť ich údržbu do rúk domáceho kutila, nie je vôbec dobré rozhodnutie. Aby bola údržba technických zariadení vykonaná odborne, oslovíme vždy profesionálne firmy, ktoré svoju prácu zdokladujú požadovanými skúškami, certifikátmi a potvrdeniami, ktoré akceptuje aj poisťovňa v prípade poistnej udalosti.

Spoločnosť B&P Elektrik s.r.o. má skúsený tím odborníkov na elektrické zariadenia. Špecializujeme sa hlavne na montáž, rekonštrukciu a údržbu vyhradených technických zariadení, elektroinštalácie v interiéroch, beskozvody, prípojky nízkeho napätia v interiéri a na staveniskách a elektrické stroje a zariadenia v objekte budov. Poskytujeme služby fyzickým ako aj právnickým osobám, nezáleží na tom, či ste malá domácnosť alebo veľká firma. Všetky elektrické zariadenia namontujeme podľa platných noriem a vyhlášok. Sme certifikovaná spoločnosť s kompletným profesionálnym vybavením. V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať a my Vám pomôžeme.


613 92585 Neded
tel.: +421915622118

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888