Prečo musia byť elektroinštalácie zverené do rúk odborníkom?

Prečo musia byť elektroinštalácie zverené do rúk odborníkom?

Elektroinštalácie sú dôležitými tepnami v domácnostiach, kanceláriách a budovách. Aby fungovali správne, musia mať vlastnosti ako bezpečnosť, dlhodobú funkčnosť a estetickosť. Dnešné elektroinštalácie kladú dôraz na platné normy, technické požiadavky ale aj estetické trendy. Každý elektrikár s praxou potvrdí, že na elektroinštalácie sa požiadavky neustále menia a časy, kedy si s elektrikou dokázal poradiť aj obyčajný domáci kutil, sú preč.

Elektroinštalácie v praxi

Ak máte v pláne rekonštruovať byt alebo dom, ktorý už má svoj vek, rozhodne konzultujte elektroinštalácie s odborníkmi. Môžete tak predísť skratom a veľkým škodám. Staré kabeláže by mal preklepnúť revízny technik a natiahnutie nových nechajte na skúsených odborníkov. Každý elektrikár s odbornou spôsobilosťou vie bezpečne navrhnúť ku konkrétnemu typu domácnosti typ kabeláže a k správnej kabeláži aj vhodné ističe, vypínače a zásuvky. Kedy elektroinštalácie slúžia tak, ako majú? Áno, presne vtedy, keď všetko čo ide na elektrinu, bezchybne šlape! Platí však: „Dôveruj, ale preveruj“. Elektroinštalácie podliehajú revíziám revíznym technikom, čo považujeme za nutnú prevenciu, ale tiež istotu v prípade poistnej udalosti.

Elektroinštalácie a výhody odborného servisu

Kedysi stačil na celý byt jede okruh na svetlá a jeden na zásuvky. Počet spotrebičov v domácnostiach, ktoré treba zapojiť, je však stále vyšší a zmenili sa aj kritériá na kvalitu elektroinštalácie. Dnes pri všetkom čo sa týka elektroinštalácie nestačí len skrutkovač, kombinačky, skúšačka a odvaha. Je potrebné, aby kabeláž vydržala aj vyššiu záťaž bez prepätí a podpätí. Projektová dokumentácia musí rátať s aktuálnymi normami, predpismi a požiadavkami a nimi sa musí riadiť aj realizácia elektroinštalácie. Ak zvažujete nad inteligentnou domácnosťou, aj elektroinštalácie musia byť inteligentné. Elektroinštalácie realizované vyškolenými elektrikármi vám ponúknu maximálny komfort a dokážu navyše riadiť, regulovať a optimalizovať spotrebu elektrickej energie.

Spoločnosť B&P Elektrik s.r.o. má skúsený tím odborníkov na elektrické zariadenia. Špecializujeme sa hlavne na montáž, rekonštrukciu a údržbu vyhradených technických zariadení, elektroinštalácie v interiéroch, beskozvody, prípojky nízkeho napätia v interiéri a na staveniskách a elektrické stroje a zariadenia v objekte budov. Poskytujeme služby fyzickým ako aj právnickým osobám, nezáleží na tom, či ste malá domácnosť alebo veľká firma. Všetky elektrické zariadenia namontujeme podľa platných noriem a vyhlášok. Sme certifikovaná spoločnosť s kompletným profesionálnym vybavením. V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať a my vám pomôžeme.


613 92585 Neded
tel.: +421915622118

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888